Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nieobecna nawet sobie nie wkręcaj bo do tyłka nakopiemy. A mocne masz te krwawienia czy to tylko ciemne plamienia bo ponoć to ogromna różnica?
Miłego dnia Wszystkim
Nieobecna, moze jedz do szpitala jak masz sie zamartwiac. Mam nadzieje ze to nic powaznego, ale lepuej dmuchac na zimne.
U nas super pogoda, zaraz jedziemy do kolegi na urodziny. Haha d iaiaj mam strasznego smaka na torta wiec sie tym bardziej nie moge doczekac. Dzisusj nawet nie jestem taka zmeczona jak zazwyczaj, igarnelam mieszkanie, posadzilam kwuatki w ogrodku I na balkonie. Fajny dzien
Ufff fotoszop zaliczony na 5.
Niestety jeszcze kilka egzaminów przede mną :-/
Jestem taka zmęczona, że nie mam na nic siły.
Najgorsze, że jutro się nie wyspie, bo do pracy trzeba wstać rano :-(
Muszę z tym czekać do środy, ale za to po poludniu czeka nas podróż przez pół Polski.
demollka - cały czas mam ciemne plamienia. krawiawienie miałam raz, w piątek ponad tydzień temu - lekarz wtedy wyjął ze mnie taki czop i myślał, że już po wszystkim...
Indi - do szpitala nie jadę bo i tak mi nie pomogą. Leki już biorę, wizytę u lekarza mam w ten wtorek i kolejny poniedziałek.
Ojjj ale Młody poszalał w basenie! Leżałam jakbym dziecka nie miała.
Cześć dziewczyny. To był długi weekend. Mieliśmy święto miasta, wczoraj zaliczyłam koncert Zakopower, a dziś był u nas półmaraton. Biedni biegacze - temperatura nieznośna. Mnie też się dostało...baterie mi się przegrzały od tej temperatury...
My dzis caly dzien nad jeziorem spedzilismy. Upal niemilosierny a jutro lepiej mie bedzie... Za to mlody nam sie rozchorowal :-/ kaszle masakrycznie az szczeka... Takze jutro zamiast jeziora idziemy do lekarza
Nieobecna nie obraz sie ale ja na twoim miejscu lezalabym plackiem w domu i nie jezdzila nigdzie. Czasami jest tak ze pecherzyk sie odkleja i trzeba lezec zeby wszystko wrocilo do normy
Strasznie chciałabym nadrobić ale nie dam rady właśnie wróciliśmy z Pragi, dom jakby tornado przeszło, a pies domaga się miłości. Jak będzie któraś jechać do Pragi polecam hotel NH hotels Prague prze-ko-zak!! z lobby mieliśmy widok na panoramę Pragi coś pięknego
A jutro kolejny wyjazd ale tym razem nad jezioro do sławy
Poza tym cycki z 65GG wyrosły chyba już na Z i brzuch wczoraj znów lekko wybił zgroza!!
I w ogóle gdyby nie to ze fizyczmie v to niemożliwe to w brzuchu mi tak bąbelkuje od 2 dni jak przy pierwszych ruchach dziecka, naprawdę uczucie raku same ale wiem ze to nie to bo sto lat za wcześnie na to a u Oli poczułam w 17tyg wiec koperty czasu