reklama

Styczeń 2015

No właśnie z tym ulewaniem to ciekawa sprawa bo ja już o samym chlebie i wodzie a i tak mała ulewa. Tylko mam pytanie czy zdarza się waszym maluchom ulewac przez nosek??
A z tym stekaniem przez sen to u nas pojawia się jak są kołki delikatne bo jak już porządne to nie ma spania ;-)

reklama
No u nas dość często się zdarza no może nie.często ale czasami i myślę co z tym robić czy tam coś w nosku potem nie zalega czy to nie szkodzi. Bosssz kiedy te ulewaniem się skończy bo to meczarnia dla niej i dla nas bo Walczy biedna i stara się to polykac :-(

Lay, popłacz sobie, mnie to pomaga, jak nie wyrabiam, to wieczorem w kąpieli wyję jak bóbr :-(

Mysza, bo ta Biogaia to raczej probiotyk, no i w badaniach wyszło, że działa dopiero po 7 dniach :-(

McPearl,
a po czym poznajesz, że to okres? Bo ja nadal w połogu, a co 2 dni krwawię na żywo czerwono, tak właśnie jak na okres, ale u mnie chyba za wcześnie, bo cały czas cyc...

Indi, ooo, ja też jadę do Biedronki dla rozrywki, szkoda, że przy takim odstresowaniu się lada moment zbankrutuję :-D

AZA, Ignacy chrapie, stęka, wije się przez sen, KOSZMAR! :wściekła/y:

alecta, ja też się potwornie pocę w nocy :dry:

Jestem wykończona...
Znowu chu.jowa nocka, pobudki co godzinę i od 3 do 4 nie spał w ogóle...
Wykończę się, dlaczego Tosia mogła mieć w tym wieku 2 pobudki, a ten diabeł musi żreć co godzinę???
NO LUDZIE!!!

Mam serdecznie dość...

Dzięki dziewczyny. Jest trochę lepiej. Wzięłam w nocy paracetamol i końska dawkę witaminy c. Trochę głowa boli, ale to nic w porównaniu do tego co było w nocy.
Moja niunia tez ulewa. Dzis po karmieniu odbiło jej sie dwa razy a przy trzecim ulala. Chyba taki etap u naszych dzieci. Ja nabiału w ogole nie jem. Uzywam tylko odrobiny mleka do kawy. Chyba zacznę pic kawę ze swoim odciagnietym mlekiem :P

Nullini, a spóbuj geo częściej przystawiać wieczorem. Jagoda to przed spaniem tak od 18 mniej więcej nawet co godzinke sobie trochę pociągnie ale za to jak w końcu zaśnie to potrafi wytrzymać bez jedzenia prawie 6 godzin...wiem, że nie można się najeść na zapas ale mam wrażenie że to jej pomaga...
A Jagodzie musiało znowu coś zaszkodzić bo nad ranem coś płakała przy bączkach i strasznie się kręciła... teraz od godziny ponad śpi już na brzuszku, mam nadzieję że jej to pomaga.

hej!

młoda też ulewa, ale nie dziwię się skoro tyle je :confused:. zresztą młody też z tych ulewających. wyciągnęłam dziś wagę i poobserwuję przez jakiś czas, czy ulewanie mam wpływ na przyrost masy. do tego podczas jedzenie zdarza jej się krztusić. jak ja tego nie lubię :-(. a juz karmię pod kątem, odciągam trochę przed jak cyc twardy, robimy przerwy.

ja też się popłakałam w nocy, ale z bólu. ja pier.dole, ale mnie prawy cycek boli przy karmieniu.

dziś ładna pogoda, to idziemy na spacer!

aaaa, ile szt. aktu urodzenia dostałyście?
też tylko 1? :confused::confused::eek:

miłego dnia~!

reklama
Tata musi brać nadgodziny żeby na paliwo zarobić, bo chyba zaczniemy całe dnie po mieście jeździć :-P

Załączniki

• 1424161477180.jpg
    1424161477180.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 79

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry