Aza ja moich chłopaków jyz chyba 3 noc z rzędu wyganiam do drugiego pokoju bo wygląda na to, że zaczęły się kolki. Po kąpieli w miarę ładnie zasypia po czym budzi się po około godzinie i zaczyna się marudzenie..
Mój mały czasem ma tak że musi odbić min 2 razy bo jak tego nie zrobi to jest płacz a zwykle po tym drugim odbiciu jest płacz. .
McPearl uważaj na orzechy bo to mocny alergen.
Alecta ja biorę syrop *spam* i rutinoscorbin, bo też mnie coś chce rozłożyć. Mały mi kicha i smarka..chyba będę musiała jednak wprowadzić steryd do nebulizacji który przepisała pediatra.
Susel walczylysmy wczoraj razem widzę. .
Bada spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ! !
Izuchna witam cię i ja :-)
Megami ewidentnie coś wisi w powietrzu. .moj wczoraj praktycznie nie spał w dzień, ale też późno się obudził. U mnie leżenie z głową między cyckami nie przechodzi bo od razu chce się do nich dossac i jest krzyk hehe
Agula super, że karuzela trafiona :-) my też się dorobilismy rainforest ale młody średnio narazie zainteresowany ;-)
Alecta ja od paru dni mam podobnie. .oblewaja mnie zimne/ciepłe poty i tak dziwnie się czuję. Gorączki nie mam. Do tego taka ogólnie słaba jestem i czasem mam metaliczny posmak w ustach. .chyba muszę morfologie sobie zrobić
Aza chyba masz racje z tymi hormonami..mój chyba ulewa po mleku jak ja wypije, może u ciebie też?