• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Lay moj ł yez chory i to ostro.caly nos zawalony, gardlo itp
Dzis spi w salonie i do malego sie nie zbliza
Nie wiem co on robi ze co chwile chory, mnie nic nie lapie a jego ciagle

A tak w ogole to rozumiem Cie doskomale bo moj niedawno tez mial taki okres
Dzis pierwszy dzien z nowa karuzela i jest zachwycony :-) zasypia przy niej :-)

Ojjj chyba synek sie budzi

reklama
Witam nowe dziewczyny:)
LaY Boshe jak ja Cię rozumiem! Taż tak miałam przez 8 tygodni! Współczuję naprawdę, jak trzeba to poplacz, a najlepiej idź do łazienki na parę minut, odkręcił karany, wyplacz się i wróć do dziecka. Naprawdę najgorszy okres to 6 tydzień życia przy kółkach a potem juz coraz lepiej a w 8 tyg mija.
Nulini u mnie coś na pierdy i wzdecia nie bardzo póki co działa biogaia....ale dopiero dwa razy dałam a.cena...38 zł...
Alecta no chciałabym 3 baby za 5 lat, ale tak serio to chodzi o finanse ech
Ja tez planuje za rok od lutego podyplmowa pedagogike a w czerwcu tez konczylam szkole medyczna a oprócz tego jestem tez juz lic i mgr , ja kocham się uczyć serio, musze mieć zajęcie, jak nie nauka, to dzieci, dom, ja z tych co na dupie nie usiedza.
Dziś mam chrzest bojowy, mąż w Warszewie, wróci jutro, więc musiałam obie umyć, nakarmić i położyć spać, oczywiście obie chcą wszystko w tym samym czasie, zaraz się sama kładę spać, tylko starsza spać nie może tak ja kaszel dusi i co chwile chodze do niej, a to syrop a to siku a to wody...jutro zamaist do przedszkola do chyba do lekarza.....
Dobranoc kochane , oby noc przyniosła sen.....

Może coś w powietrzu wisi? Mój dziś też absorbujący, głowa mi pęka!
Teraz śpi na mnie rozwalony jak żaba - głowa między cyckami, nogi wyciągnięte, ręce luźno opadają :-D boję się ruszyć i odłożyć go, bo już kilka prób było i koniec spania.

Bada, sto lat!
Wreszcie chwila dla siebie. Kiepski ten dzień coś był. Młody ma ferie, a że dzisiaj taki wiatr był to siedzieliśmy w domu. Odwalało mu równo. Nie wiedziałam co pierwsze robić. Byłam u tego dentysty. Miałam niezłe szczęście bo ktoś odwołał wizytę i udało mi się dostać na NFZ.

U mnie na laktację najlepiej działa szklaneczka piwa. A ja tak jak podejrzewałam dostałam już okres :( myślałam, że trochę dłużej mi się uda, a tu niestety...

Hey, co próbuję Wam coś napisać to ktoś mnie odrywa. U nas chorobowo, jak nie ja mam gorączkę to Konrad. Na szczęście Bartka omijają choróbska i mam nadzieję, że tak zostanie. Mój małżon cały czas szuka auta i już myślałam, że kupi ale niestety trzeba dalej szukać... Mam nadzieję, że mu jeszcze przedłużą auto zastępcze abym ja nie została bez auta.

Bada wszystkiego najlepszego!!!!

Izuchna witam nowa mamusię :))))

Alecta jak tam autko? Zadowoleni?

Bada, 100 lat!

Lay, doskonale Cie rozumiem, tez mamy takie dni. Jak juz jest naprawde tak straszne, to jak malzon wraca, to wreczam mu dziecko, a sama wsiadam w auto I nawet jade jakis zakupyczrobic zeby sie zresetowac. Przynajmniej spokoj, samotnosc I brak placzu :)

Moj chlop sobie chyba jaja robi, bo zaczyna cos pobakiwac o dziecku nr 2. Chyba na swietego dygdy sie doczeka, albo chyba ze nie ze MNA. Ja juz po 1 nam dosyc :)

LayDeek zdrówka...

Mój chłop poszedł spać do drugiego pokoju bo mały cały czas stęka, mruczy i charczy, nawet przez sen. Wasze dzieci też tak robią? Do tego zaczął od kilku dni bardzo mocno ulewać po moim mleku. Po mm nie ulewa a ja nie mam pojęcia co w mojej diecie może mu nie służyć. Może macie jakieś pomysły z własnego doświadczenia?

reklama
Aza mój też chrumka nadal, ale już śpi sam w pokoju więc przynajmniej to nie przeszkadza. Może wprowadziłaś coś nowego?
Mój też wcześniej nie ulewał, teraz mu się zdarza po moim mleku, a w sumie nic w diecie nie zmieniałam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry