reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeny dziewczyny co to jest wspólne wyjście?
My możemy sobie na coś takiego pozwolić raz w roku jak w wlc jesteśmy, bo tu dzieci nie ma z kim zostawić.
Spotykamy się że znajomymi, ale zawsze z dziećmi.
Chociaż już powiedziałam Ł, żeby marcu wychodzę na babski wieczór :-)

Lila dzisiaj w dzień mało co spała, teraz też ma oczy jak 5 zł, a ja bym tak chętnie spać poszła.

Mama dzisiaj w nocy wyjeżdża i jakoś mi tak smutno :-(

Lay jak zwal tak zwal, wazne bus woedziala jak pomoc ;-)

Nulini m9ja mama dzis zaproponowala zebysmydo kina poszli to jak ma zkosc nic nie graja wiec poszlizmyna 15min na spacer

Dołączam się do tych, co nigdzie nie wychodzą ;) jednego Potwora nikt nie chciał wziąć a co dopiero 2 ;)
Tzn przepraszam... w moje urodziny teściowa została z dziećmi a my na godzinę (łącznie z dojazdem) waskoczyliśmy na hamburgery :D

Alecta wiem jak Ci przykro, ja mam zawsze tak jak do domu jade.
A teraz jestesmy u moich rodxicow, ł dzis wraca ja zostaje
Nie wiem do kiedy bo wczoraj zmarl moj wujek, ten o ktorym ze 3tyg temu pisalam ze ma raka...
No i czekam ma info o pogrzebie

reklama
Agulqa przykro mi :-(

Mój wujek też miał raka (po 7 latach miał przerzut z płuc na kości) i zmarł w poniedziałek, w piątek był pogrzeb.
Wiadomo, że względu na odległość mnie i mamy na pogrzebie nie było.

Jeżyk zdecydowanie za szybko ten czas minął.
Miło było mieć z kim pogadać, kawę wypić, przy ładniejszej pogodzie na spacer iść...
A teraz znowu będę całe dnie sama :-(

Na dodatek Tymko zaczął brzydko kaszleć :-/

Do góry