reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

My też byliśmy na spacerze ale szybko wrocilismy bo wiatrzysko straszne.
Mama gotuje obiad a ja mogę chwile odsapnąć.
Trochę szkoda że dziś jedzie, ale z drugiej strony lubie pobyc sama.

Nulini- super!

reklama
agulqa, moje kondolencje.

U nas zasypianie wieczorem be, ale nocka super. Spała najpierw do 5, a później do 9.30. Tylko musialam dać jej na noc mm bo sałatka u teściowej jej nie podeszła. Teraz cycoli z mojego przepełnionego prawego. Co on taki wielki to nie wiem. A przed młodym zamknęłam się na klucz bo mi przeszkadza jak karmie

Jak czesto wasze dzieci robią kupę na mm? Moja tylko 2 razy dostała w ten weekend i od 1,5 dnia ani jednej porządnej kupy.

Ma któraś z Was LG? Sama juz nie wiem co kupić. Znalazlam niby dość dobry LG L90 lub G3/ s

Ostatnia edycja:
McPearl g3 s jest super.
L90 też spoko, ale ja wybrałabym g3s.
Ogólnie LG teraz dobre telefony robi. Z tych nowych serii było najmniej serwisów.

Mój dziś pobił wszelkie rekordy spał do 8! Po czym wypił mleko i poszedł dalej spać i spał do 12! Oszalał ;)

U mnie dziś generalne porządki wszystko wyrzucamy jak popadnie bo już mnie ta graciarnia dobija

Moja ma duzo kup :p ale karmiona jest naprzemiennie. Fakt. Jak wczoraj 3x pod rząd dostała mm to długo kupy nie było. Dostała moje i jest :-)
W ogole mam doła :(
Dowiedzialam sie ze znajoma straciła córeczkę :( 30tydz. Dziecko dwukrotnie owinięte pępowina :-((((

LayDeek straszne :-(
Nie wyobrażam sobie co muszą teraz przeżywać :-(
Lila też dwukrotnie oplątana była...

Ł zabrał starszaki na dwór, Lilcia śpi więc idę myć naczynia i trochę w chałupie ogarnąć.

Za tydzień idę z koleżanką na babskie wyjście jupi :-D
Ostatni raz wyszłam gdzieś sama ponad rok temu :p A

Ja mam Lg f60 i jest super.moja koleżanka w ciąży 27 tydzień jako$ i w szpitalu leży boma£a nie rośnie i przepływt kiepsko...synka urodziła w 27 tc i go uratowali,mam nadziejw że teraz też dobrze sie skończy...jedziemy właśnie na urodziny kuzynostwa Niny i Jagody wiec popołudnie pod znakiem rodzinnym.

reklama
LayDeeK, koszmar!!! Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, strasznie współczuję...

My dziś też spacerek zaliczyliśmy, ale niestety wiało mocno :baffled: Dość mam tej wszawej pogody...

Moje Potwory w cyrku, Młody na mnie śpi, relaks :-D

Do góry