reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

hej!

agulqa, przykro :-(

alecta, a kiedy znowu może do Was przyjechać?

ja wychodzę... na zakupy :-D. no ale wczoraj wieczorem byłam u kumpeli (afrykańskiej) oglądać film i fotki ze ślubu i wesela. wiadomo, że pod tel., bo ja nie odciągam mleka (nie umiem :confused::confused:). ale 2 godz. posiedziałam ;-)

reklama
Ja na zakupy wychodze czesto z Jadźką,sama też kiljaxrazy byłam.we 4 wychodzimy czesto a sami jescze nie byliśm,y za tydzień z okazji dnia kobiet chcemy iść do kina,położymy maluchy spać i teściowa vedzie pilnować.nocka u nas ładniw,zasneła o 21,pobudka o 2 i potem po 7.

agulqa przykro:-( Podła choroba..

Ja wczoraj sobie potańczyłam, wróciłam do domu o 3, mały był po jedzeniu ale jeszcze nie spał no i chyba jak mnie usłyszał to ryk z łóżeczka było tylko słychać. Więc go wzięłam i zasnął na mnie razem z nami w łóżku. Potem o 6.20 pobudka i teraz znowu na mnie sobie śpi i mnie też udało się zasnąć..
Piękna pogoda za oknem..:-)

Sprite teraz my jedziemy do wlc koniec czerwca/poczatek lipca i wraxamy so siebie dopiero pod koniec sierpnia, a pozniej na święta tez jedziemy.

Jenn zazdraszczam wypadu.
Mi by sie taki przydal, bo ostatnio czuje sie taka z dupy.

Dla mnie zakupy w Biedrze to właśnie luksus, bo jadę bez dzieci :-D
Ale chciałabym sobie gdzieś wyjść z mężem, żeby nie biegać, tylko spokojnie iść, bez ciągłego zerkania na telefon :-(

alecta,
trzymaj się!!!

agulqa, strasznie mi przykro :-(

sprite, ja mam zapasy mleka i co z tego, jak Młody z butli tylko ciamka, a nie je...

Jestem w szoku!!!
Młody w nocy budził się co 3 godziny!!!
Jednocześnie jestem wściekła na siebie, bo jak się zbudził przed północą, to ja później godzinę usnąć nie mogłam, ch.uj wi czemu! :wściekła/y:

Wczoraj cały dzień był wrzask i nie wiem, czy to nie przez ten Delicol??? :szok:
Na noc i w nocy go nie podawałam i spał spokojnie, dzisiaj wstał o 7 i do 10 nie spał, ale nawet raz nie zapłakał, leżał w leżaczku, gadał, uśmiechał się, normalnie ANIOŁEK :-D

Szkoda, że tak nie może być codziennie :-(

Za to u mnie nocka z du.py :p
Mała została nakarmiona ok 20 i poszła spać. Normalnie to potrafi do 1-2 pospać. Ale dzisiejszej nocy po co??? Pobudka po 23. Ok. Nakarmiona, przewinieta poszła spać. Ja jeszcze mleko odciagalam i zasnęło mi sie gdzies o 1. Następna pobudka 2.40. Przewinieta, nakarmiona poszła spać po 3. Następna pobudka o 6. Olalam system, kazalam mężowi wstać, przewinac i nakarmić :-) ja tylko odciagnelam mleko i poszłam dalej spać. I tym sposobem pospałam do 9 :-)
Teraz wygonilam męża na spacer z mała, a ja mam czas dla siebie :D

Śmiać mi się chce z Lili, bo śpi na leżaczku i przez sen pierdy wali :-D
U nas nocka była ok tylko wieczorem cyrk z zasypianiem.
Młoda przed 23 gdzieś zasnęła, ale musiałam ją na rękach nosić, bo chyba jej brzuszek dokuczał.
O kręci się, a ja po cyckach czuję, że czas na żarcie :p

reklama
Udanej niedzieli :happy2:
Alecta to oby do wakacji ;-)
Agulqa przykro mi
Nulini super,szxzęście masz często coś wygrywasz:happy2:
U nas nocka średnia,poprzednia była super,ale wczoraj i dziś o 8 męża budziłam przekazywałam maleńtasa i dosypiałam jeszcze ;-)
Co do wyjść to na moje urodziny 2 tygodnie temu byliśmy w restauracji ze starszakami a G został z moją mamą,ale i tak pędem wracaliśmy(max. 2 godz.nas nie było) za to co roku wychodzę z koleżankami na Dzień kobiet na babski wieczór i tak się cieszę że to już za tydzień
Teraz G z tatą na spacerze ,chłopcy zwiali na noc do teściów i pewnie P ich odbierze,a ja siedzę z farbą na głowie ,bo siwki były straszne i przy okazji obiadek robię

Ostatnia edycja:
Do góry