Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety faceci nigdy nas nie zrozumieją. Mój też cały czas się pyta czemu tak mało w domu zrobione jak przecież nie pracuję. Muszę mu ciągle powtarzać, że po prostu jestem słaba.
my leżące też czasem wbrew pozorom korzystamy z WC, myjemy zęby i się kąpiemy![]()

Tylko u mnie chłop w domu od 9 do 16, bo pracuje rano i po południu, ale już wczoraj zebrał zje*bkę, bo marudził na obiad, więc zakomunikowałam, że służącej może sobie na Allegro poszukać, bo ja mu nie będę pod nos podstawiać, niech sam ruszy dupę i sobie zrobi tak, jak chce 
To ja też jem raz dziennie 
Femme nie wiesz o co prosisz"Napewno Ci dmakuje? Bo chyba niesloe, a moze za slone, doloze Ci jeszcze. Niechcesz? Niesmakuje Ci ... ale przeciez dobre. No jedz jedz to Ci dołożę jeszcze zeby i dzidzus sie najadl" ludzie wrzodow mozna dostac i za 15 min taka sama gadka bo napewno zglodnialam!
Nulini a tam takie gadki. Ja swojego smyka nosze a on 15 kg wazy i chyba wszystko u Nas dobrze jest.
Zaczyna mnie stres lapac :/
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
faktycznie zwariowac mozna z takimi "poradami"!