reklama

Styczeń 2015

Hej dziewczyny. Dzisiaj u nas upal troche odpuscil, nareszcie chlodniej.
Ja na mojego M zlego slowa nie powiem. Pomaga we wszystkim, wspiera i glaszcze ;) a ze czasem cos zknoci coz to tylko facet, waznd ze sie stara i mu sie chce angazowac i pomagac.

Tesciowa moja znow dostala amoku... jak jedziemy na obid to porcje jak dla 3 osob naklada bo ja jesc musze ... i choroby i ciagle wymysla :/

Trzymam kciuki za wizytujace dzis i proszę o kciuki za mnie o 19.40 wizyta z usg oby wszystko bylo dobrze ;/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
femme fatal to mniejsze wszyscy w pompie mają tylko teść się troszczy "nie siedź na słońcu, usiądź tu to najwygodniejsze miejsce, chcesz wody? A może głodna jesteś, dobrze się czujesz? Nie forsuj się, nie podnos tej piłki ja ją dam oli" i tak w kółko ;) bo mąż jest zbytnim sobkiem i twierdzi ze każdy umie się sam o siebie zatroszczyć ale dlatego ja dla niego reż nic nie robie :D

Żelka, no ja właśnie w szoku jestem, bo mój mąż się zrobił strasznie troskliwy, opiekuńczy i czuły :szok: A w amoku to moja mama - ciągle mi mówi, że nadal się odchudzam i stoi nade mną jak kat, żebym jadła... Jak jej mówię, że już +2kg, to mi nie wierzy :no:

Doggi, mnie pod koniec ciąży już drażniło to skakanie, teraz ostatnio byłam u sąsiadki, to aż na mnie krzyknęła, jak chciałam wziąć jej 8-miesięcznego synka na ręce, że mi nie wolno, bo poronię :baffled: Bardzo nie lubię takiego czarnowidztwa...

mnie też drażni to pomału. nie powiem są pomocni itp, jem nawet w łóżku by za dużo nie wstawać, ale nie mogę znieść jak wstaję z łóżka i tysiąc pytań: po co wstajesz, a gdzie idziesz, a masz leżeć... itp itd. do choinki my leżące też czasem wbrew pozorom korzystamy z WC, myjemy zęby i się kąpiemy ;)

co do sprzątania to chyba trzeba to olać tak jak gosiane napisała. trudno, nie chcą pomóc to nie będzie obiadu i będzie burdel ;) w końcu to my jesteśmy w ciąży i nie bez powodu leżymy czy się oszczędzamy. jakby nie było nosimy też ich dzieci nie tylko swoje :) więc myślę kobietki, że musimy trochę spuścić z tonu ;)

Femme nie wiesz o co prosisz :D "Napewno Ci dmakuje? Bo chyba niesloe, a moze za slone, doloze Ci jeszcze. Niechcesz? Niesmakuje Ci ... ale przeciez dobre. No jedz jedz to Ci dołożę jeszcze zeby i dzidzus sie najadl" ludzie wrzodow mozna dostac i za 15 min taka sama gadka bo napewno zglodnialam!

Nulini a tam takie gadki. Ja swojego smyka nosze a on 15 kg wazy i chyba wszystko u Nas dobrze jest.

Zaczyna mnie stres lapac :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Miłego dnia laseczki :-) 4 fiolki krwi oddane,a co wróciłam do pracy,zjadłam zaległe śniadanko i Was doczytałam.
Ja też zawsze czyścioszka teraz trochę zlewam porządki,robię jak mi się chce ,a jak nie to leże
Nieobecna wybrałabym jak dziewczyny radzą opcję z macierzyńskim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry