reklama

Styczeń 2015

reklama
Ale macie tempo! :)

Ja tesciow mam daleko i moge sie z nimi widziec max tydz bo mnie denerwuja, szczegolnie tesc. Nic nie robi i piwo wali przed tv a tesciowa do pracy zapiernicza i robi wszystko sama. No Fyrdek Kiepski, mowie wam.

U mnie na obiad kotlety marchewkowo-szpinakowe, zjadlam cala gore i chyba pekne ale pyszne byly. Jas ma diete bo biegunki przy antybiotyku dostal bidny wiec wcinalam jak spi.

Gosiane daj przepis na te kotleciki :) ja jutro zrobię może coś Lepszego na obiad np mięso w chipsach albo karkowke po francusku.ale dziś nie mam czasu.mąż wpadnie na 40 minut na obiad w czasie pracy wiec musi być coś na Szybko

Sorry za błędy ale tak jest przy pisaniu z tel

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Witajcie!

Ja jestem padnięta. Od rana na nogach, spotkanko z mamami, myślałam, że zemdleję w tramwaju... Teraz na chwilkę w domu, obiad zrobić itd i na 17 do lekarza, więc dzieci pod pachę do pracy męża i mogę iść :-D
Moja teściowa fajna kobieta, ale widzimy się raz na kilka lat więc też trudno ocenić ;-)

Dziś robię żurek, ale powiem wam, że znów mam ochotę na placki ziemniaczane.... z zimnym mleczkiem mmmm :-p koniecznie muszę jakiegoś robota na dniach kupić!!!

Od kilku dni mdłości przeszły to i przytulaski wróciły :laugh2: mąż zadowolony :laugh2:

Mama blogerka az ciezko mi wyobrazic sobie takie relacje i znieczulenie najblizszych. Fakt ja na wsparciemixpomoc narzekac nie moge. Dobre slowo tez uslysze. Tesciowa ttaktuje mnie jak corke, az moj Ł cczasem sie smieje ze jest ciekawy kiedy nam przejdzie. Co do przytulaskow to my nic z tych rzeczy, wszelkie zblizenia surowo zabronione.

zeżarłam Synowi paczkę kinder czekolady i 3 monte. zła matka ze mnie ;)

a odnośnie seksu, w pierwszej ciąży od mojego gin usłyszałam: "róbcie co chcecie, ale wiecie, że jak inne ssaki zachodzą w ciążę to już seksu nie uprawiają?". A w tej ciąży, ten sam lekarz powiedział do mojego mężą: "Żona ma mieć komfort psychiczny, fizyczny i seksualny". :)

Nie nadrabiam, bo przesadziłyście ! Normalnie niech wam prąd wysiądzie, chociaż na godzinę to nadrobię :-D

Nieobecna
a czy jak tracisz zasiłek to tracisz też status bezrobotnej? Bo jeśli tak to nawet ubezpieczenia nie będziesz mieć ( chyba, że przy mężu jesteś ubezpieczona) to wtedy wszystkie wizyty płatne, pobyt w szpitalu itd...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry