reklama

Styczeń 2015

reklama
IMG_0196.jpg A to moja córcia. 3 dzień życia (datownik był źle ustawiony). Następnego dnia trafiliśmy na patologię noworodka z silną żółtaczką, którą widać na zdjęciu.

A włosy miała i ma, bo jej się nie wytarły:-)

Załączniki

• IMG_0196.jpg
    IMG_0196.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 51
nieobecna87 mały był prześliczny :D a jakie włoski :)

femme fatal misiaczek przesłodki :)

kurcze dziewczyny myślałam, że po porodzie jak wszystko sie zagoi to jest ok. nie wiedziałam, że są takie przeboje, aż zaczęłam się bać jak to będzie u mnie

tasia mina młodej wygrywa :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tasia - jaki banan na twarzy :D

mój też został kudłacz - włosy ma grube i dużo, już 2 razy byłam z nim u fryzjera. ostatnim razem zgoliłam go maszynką na 12mm :D teraz wygląda jak kibol albo recydywista ;)

agulqa - jak będziesz miała cesarkę to problem z głowy ;)

same włochacze :-D u nas na szczęście wszystko było ok ale po dwóch latach wyszła bardzo duża wada wzroku bo +11 do tego niedowidzenie duże obecnie mamy +10 i 50% widzi na jedno oko na drugie 60% ...ale radzi sobie ;-) najważniejsze żeby tego cholernego niedowidzenia się pozbyć bo to okulary już nie redukują :dry: a może w przyszłości medycyna pójdzie do przodu będzie można całkiem wadę usunąć

właśnie sama nie wiem co lepsze jest :D koleżanka miała cc i mówi, że dochodziła do siebie dwa tygodnie. szwy ciągnęły i ogólne osłabienie organizmu. niektóre kobiety wręcz kupują cc, zaś inne boją się cholernie. ja wychodzę z założenia, że wszystko mi jedno jak. byle bobas urodził się silny i zdrowy :)

Dziewczyny a czy ktorakolwiek ma tak,ze to facet nie chce seksu??? Niestety ja tak mam,powiedzial,ze o tym nie mysli i nie bedzie swojego dziecka "szturchal" ;-)

Co do gotowania i obiadow to my oboje jemy w pracy,tak jest wygodniej i lepiej dla mojej figury,bo jak probowalam jesc po powrocie do domu,tzn o 18-tej to w 2 mce przytylam 4 kg :-(
Ale jak juz gotujemy to robie to ja a moj w tym czasie sprzata :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry