reklama

Styczeń 2015

reklama
Mąż pojechał do pracy a ja dalej sama z mala siedzę. Pokój jak po tornado wygląda

Ake się rozpisalyscie nieźle :-)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Ja kiedyś słyszałam tekst koleżanki chłopaka ze sexu w ciąży.nie będzie.bo później o synu.Powiedzą ze w ciemie bity

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agulqa, zagoić się zagoi, ale jeśli Cię natną/pękniesz, to będziesz szyta i wtedy strach jest, czy nie puści, czy nie za ciasno/nie za luźno... Ja to się strasznego doła nabawiłam przez nacięcie... :baffled:

femme fatal, ale ślicznie Ninka wygląda w okularkach :-D Trzymam kciuki za jej wyzdrowienie!

Gabi, mój to się oczytał i wie, że seks dziecku nie zagraża :-D

DSCN1496 - Kopia.jpg

Dwa dni po porodzie. Schizowałam, bo miała od wysiłku kreseczkę na nosku i w nocy nie spałam tylko się w duchu modliłam, żeby jej ta kreska zeszła, taka ze mnie matka :eek:

Załączniki

• DSCN1496 - Kopia.jpg
    DSCN1496 - Kopia.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 45
Oho mdłości mi wtrącają :-/ dzisiaj chociaż na kilka h odpuscily wiec jest się z czego cieszyć.

Ja się zastanawianiam jaki mi rachunek za prąd przyjedzie odkąd w domu siedzę to ciągle się coś gotuje to dla mnie to dla młodej a na koniec dla męża :-P

mama blogerka ja bym nie ryzykowala. moze to nic powaznego, ale uwazam ze lepiej by lekarz to ocenil

ps jak sie lepiej poczujesz wstaw raz jeszcze prosze link swojego bloga :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry