reklama

Styczeń 2015

reklama
Mama Blogerka jak masz ciśnieniomierz to sprawdz ciśnienie, mi wczoraj lekarz powiedział zebym uważała na ciśnienie bo mam zawsze niskie a ciąża na początku może bardzo obniżyć i mogą się zdarzyć zasłabnięcia czy omdlenia aha i zalecił jedna kawkę spokojnie wypić:)
A apropo zszywania mam znajomą, którą po porodzie za mocno zszyli a że w krótki czasie po miała jeszcze inne zdrowotnie komplikacje to nie uprawiała seksu dłuzszy czas, podczas któregoś badania okazało się ze jest za mocno zszyta, lekarz był w szoku jak tak można zpierdzielić. Musiała mieć rekonstrukcję jak opowiadała bardzo przykre i dość poniżające dla młodej dieziewczyny.

Ostatnia edycja:
To widzę,że moje cc mają swoje plusy,bo u mnie po staremu jakbym nigdy nie rodziła

A omdlenia we wczesnej ciąży mogą się zdarzać,nie wiem czy trzeba jechać do szpitala,zresztą pogoda sprzyja złemu samopoczuciu,musisz więcej wypoczywać :tak:

ja staram się myśleć pozytywnie. wiadomo, że jeśli trzeba będzie to się poczeka. jeśli całą ciąże byśmy musieli przetrwać to i później damy radę :) a nie ma sensu teraz się zamartwiać skoro poród dopiero w styczniu :) wole na bieżąco sprawy rozwiązywać i najpierw krwiaka się pozbyć ;)

mama blogerka ja przy Oli przynajmniej raz w tyg mdlalam czasem jadłam śniadanie przy stole i nagle bum na glebę lekarka mówiła ze niektóre ciężarne taj mają ja miałam niskie ciśnienie i robienie stąd

A covto nacięcia cxy pęknięć to jest tak ze jsk kobieta rodzi to położne i lekarze widzą czy kobitka pęknie czy nie i jak widzą ze pęknie to nacinaja bo wiadome jest ze lepiej zrasta się bez komplikacji gdy brzegi są proste a nie szarpane. Ja byłam cięta i zszyta i śladu po tym nie ma! A po urodzeniu sex jakby lepszy niż przed wszystko bardziej i mocniej jest ;)

reklama
Dzwoniłam do mojego gina
Powiedziałam że zemdlałam. A on do mnie " Mówiłem że ma Pani wypoczywać a nie szaleć. Ile Pani godzin spała?" Powiedziałam prawdę, że śpie koło 5-6h na dobe i cały dzień z dzieckiem. Kazał zmierzyć ciśnienie - 110/65
Zalecił wypić mocną kawę albo cole i brać magnez
a jak tak dalej będzie to mnie do szpitala położy bo tam chociaż odpocznę a reszta będzie musiała wreszcie pomóc

Mój blog to Mama testuje

a Strona na FB https://www.facebook.com/oczekiwanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry