reklama

Styczeń 2015

Doggi telefon to kazam5 z plusa, a raczej smarfoon,jest świetny, firma mało znana ale funkcji ma ogrom i mogę leżeć i do was pisać, a co najważniejsze ma ogromny ekran i wiadomości mogę dyktować a on pisze, akurat dla takiego Kenia jak ja

reklama
perełka link nie może być za długi najlepiej robić jeden pod drugim

jezyk to nie tak jak mój sony xperia z1 kocham go <3 moralnie jak komputer :) tyle ze w ręku trzymam i ekran tez gigant :)

filipiamama baw sie dobrze za nas wszystkie :)

nulini miałaś noc pełną wrażeń... :/ a jeśli chodzi o nagrodę w jedną stronę to znam to skądś ;)

Dziewczyny proszę o troche litości. wstałam dziś po 11, nienajlepiej się czuję i chyba z 30min nadrabiałam :D

Doggi no mój jest trochę większy od Z1 ale poza tym wszystko ma chyba to samo. Koleżanka ma xperie to mniej więcej wiem jak wygląda. Tylko swojego jeszcze się ucze :)

Jezyk. Pierwszy raz słyszę o takiej marce :-P pewnie połowę tańszy od Z1 :-P
Ja mam Xperia SP i póki co też nie narzekam ;-)

U gazownika właśnie jestem kolejne wydatki -_-

Perełka raz dwa ogarniesz i będziesz się poruszać bez problemu :-)

ja miałam nokie lumie 610, nikomu nie polecam! pomijając już fakt, że którego pięknego dnia wyłączyła sie i na tym koniec współpracy.tera kartę przełożyłam do samsung galaxy tab2 i długie rozmowy to katorga ;) nie kupuję jednak nowego tel póki co, bo wydatki na lekarza, nowe mieszkanie i rzeczy dla bobasa nas pożerają ;)

reklama
Femme tak to nowa marka, angielski, wyprodukowany dla plusa i tańszy niż zetka. Tez go nie znalam. Poza tym umowa nam się kończyła to wzielismy. Mąż go posprawdzal a marka to była sprawa drugorzędna, ma działać i tyle:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry