Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doggi telefon to kazam5 z plusa, a raczej smarfoon,jest świetny, firma mało znana ale funkcji ma ogrom i mogę leżeć i do was pisać, a co najważniejsze ma ogromny ekran i wiadomości mogę dyktować a on pisze, akurat dla takiego Kenia jak ja
Doggi no mój jest trochę większy od Z1 ale poza tym wszystko ma chyba to samo. Koleżanka ma xperie to mniej więcej wiem jak wygląda. Tylko swojego jeszcze się ucze
Femme fatal do tej pory byłam tylko na forum gazety i na boćku. Tam jest mniej kolorowo Ale chyba juz sie udało. Zaraz zmykam po przepis na te pancakesy.
ja miałam nokie lumie 610, nikomu nie polecam! pomijając już fakt, że którego pięknego dnia wyłączyła sie i na tym koniec współpracy.tera kartę przełożyłam do samsung galaxy tab2 i długie rozmowy to katorga nie kupuję jednak nowego tel póki co, bo wydatki na lekarza, nowe mieszkanie i rzeczy dla bobasa nas pożerają
Femme tak to nowa marka, angielski, wyprodukowany dla plusa i tańszy niż zetka. Tez go nie znalam. Poza tym umowa nam się kończyła to wzielismy. Mąż go posprawdzal a marka to była sprawa drugorzędna, ma działać i tyle