reklama

Styczeń 2015

reklama
Moja mnie wysłała do innego lekarza, ale w ramach tej samej przychodni (przypuszczam, że to przez to, iż ona dopiero robi specjalizację). Ja tam się prywatnie nie wybieram, w ogóle idę bo idę. Okazja by maleństwo zobaczyć, a te całe przezierności mi i tak na nic.

Jezyk pewnie ważne żeby działał jak należy ;-)

Nulini o kurde :-/ współczuję anginy... Ale powiem Ci ze masz dzielna córeczke skoro mimo to chodzi z.uśmiechem na buzi ;-)

Mamablogerka iphon yhy...marzenie :-D:-D

My dopiero do domu wróciliśmy i biorę się za te pancakesy :-P

Nulini zdrowka dla Tosi!

bada m. ja ide prywatnie do ginekologa ktory sie specjalizuje w usg prenatalnym i ma bardzo dobry sprzet. Poprzednio tez tam bylam i oprocz przeziernosci pobadala wszystkie narzady, przepływy krwi no i plec juz znalismy :)

Nulini, duzo zdrowia dla Tosi.
Strasznego lenia mam dzisiaj, poza tym zdalam sobie sprawie ze mi sie w tym tyg choribiwe konczy a nie za tydzuen. Jak ja wytrzymam tyle godzin w pracy jak mi sie caly czas spac chce?

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :happy: chyba pójdę 2 razy,a co mi tam
U mnie w mieście też panuje angina ropna,teściowa,koleżanka,panie nauczycielki w szkole to pewnie przez te upały i ochładzanie się

Ostatnia edycja:
Jasne :) U nas raczej dobry sprzęt mają więc nie mam problemu.

Za to macam się po brzuchu i wmawiam sobie, że czuję macicę :-D I od razu myśli, czemu już taka duża :-D Pewnie się jelitko zaplątało, ale co sobie baba w ciąży wmawia to jej ^^

Nieciekawie z tą anginą.
Podobno szaleje też krwotoczne zapalenie spojówek... Znajome narzekają. Jak czytam opisy to brrr

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi, oj, ale Ci fajnie z tymi wycieczkami :-D

Mama Blogerka, nie, Summamed Forte, żeby krócej brać :tak:

bada m., kurcze, z Tosią byłam normalnie u ginki na to USG... Zobaczę, co mi teraz powiedzą ;-)

jezyk, u mnie sama widziałam serduszko przy 3mm :-D

Młoda mi się pospała od tej gorączki (znowu wzrosła, mimo antybiotyku), 30 minut, ciekawe, co będzie wieczorem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry