reklama

Styczeń 2015

femme u nas ustalone, że dziecko od razu bierze nazwisko Ł. tzn on tak chciał, a ja jakoś nie bronię się przed tym :)

co do alladynek nie jestem przekonana, nie wiem, nie widzę się w takich spodniach ;)

reklama
Dla mnie nie było opcji żeby moje dziecko miało inne nazwisko niż ja ;-) ale każdy ma swoje jazdy jak ja to mówię :-D

Ja dalej w łóżku gnije :-P K posprzatal robi obiad... Wynagrodzila bym mu to :-D :-D jak u was z seksem w 7-9 tygodniu? Bo mi gin powiedział ze w takich wczesnych tygodniach lepiej się wstrzymać ale nie rozumiem w sumie czemu skoro ciąża nie jest zagrożona ani nic :sorry:

U mnie też mąż posprzatal, obiadek właśnie zjedlismy, ale ja mu niestety nie wynagrodzeń, zakaz całkowity:(

Mi ginka mówiła ze jak jest wszystko ok. To można się przytulac.

femme my wiemy, że ja i tak niedużo później będe brała nazwisko Ł.

jeśli chodzi o seks mi mówili, że jak jest wszystko ok to nie załować. my niestety mamy zakaz totalny

Cieszyłam się ze w tej ciąży nie mam wymiotow. Długo się nie nacieszylam. Dziś od rana wymioty

A lodówki jeszcze nie przywieźli. Mam nadzieje ze nie nawala

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja pierogi wcisnelam w siebie

Mamablogerka współczuję ja się czuje źle ale nie wymiotuje póki co strasznie nie lubię wymiotowac :no: pewnie jak każdy ale dla mnie to traumatyczne wręcz :-/

Jezyk zazdroszczę ogródka :yes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry