Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nieobecna to co innego. Mój jak ma drgawki to tylko jeden raz i koniec. Jakby miał kilka w ciągu dnia to też bym pojechała. W sumie ciekawe dlaczego tak ma, badali Go pod jakimś kątem?
Nulini zapomniałabym... zdrówka dla Tosi...Bidulka mała....
Doggi to kiedy otwarcie restauracji? Gdzie mamy przyjechać? ))
Dziwne to z tym brzuchem. W 8 tc to macica jeszcze pod spojeniem lonowym, aż tak jest wrażliwa? Ale pewnie, ze lepiej dmuchać na zimne. Ja jeszcze nie mam odruchu głaskania brzucha
wstawiłam tabelke ale dalej mała u mnie na kompie zajmuje caly monitor i tzreba przewijac a jak na bb wrzucam to małe gów.ienko ;( na dziś dosyc tabelki jutro kolejne podejscie
Mamablogerka zapomniałam Ci napisać, że my to kupujemy sprzęty w Neo24 i zawsze jest dużo taniej niż w Media Markt
Gabi u mnie na szczęście meczu bo mój mąż nie lubi piłki nożnej ku mojej uciesze ))))