reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam niedzielnie :)

Sok z malin można, potwierdzam. Nie można naparu z lisci malin, bo może wywołać skurcze. Dlatego poleca się go bliżej porodu. A nieporozumienia pewnie z braku wiedzy. Nie każdy lekarz sie zna na ziołach i naturalnych metodach.

My z tych raczej płodnych :D w kalendarzyk też nie wierzę, ale npr jak najbardziej, ale to nie dla tych, co nie lubią ograniczeń :)
Poza tym poznanie własnego ciała może bardzo pomóc, i przy poczęciu i diagnozie różnych chorób.

Snów ostatnio nie mam, erotycznych tym bardziej :P

Ja dziś nie do życia, jakbym mogła to cały dzień bym przespała.

Ostatnia edycja:
No widzicie pewnie o te liście chodzi i zostało juz przekształcone na sok z czasem ;-)

My po obiedzie ziemniaki udało mi się tylko zjeść z surówka z marchwi :-S może mi ból głowy przejdzie... Taka fajna pogoda a mi się nie chce tyłka ruszyć :-/

agulqa_b nie, ja jestem po prostu wielka kociara i kocham kotki wszystkie :)

Co do soku z malin jak juz padło owoce są bezpieczne chodzi o napar z liści one na początku ciąży mogą przyczynić się do poronienia ale pod koniec zalecane na skurcze :)

A my z Olą właśnie wróciliśmy z kina, jak wytresować smoka 2 fajna bajka ;) ale dość długa choć to pewnie przez te durne reklamy na początku

Co do snów ja mam same erotyki :D wszystko co mi się śni kręci się wokół sexu ;)

mi się dzieci nie śnią za to erotyczne :-P ale to przez brak seksu :-P
U mnie jak na razie 1 sen erotyczny, ależ miałam przyjemną pobudkę wtedy :tak:
Co do snow erotycznych to tez je miewam ;-) ech...:-D

A macie orgazm przez sen??? :-D
Z Młodą zdarzyło mi się ze 3-4 razy, że właśnie śnił mi się seks i budziłam się w momencie szczytowania, szczytując naprawdę, rewelka! :-D
Dobrze, że nie jestem mężczyzną i nie musiałam zmieniać prześcieradła :-D

agulqa, no właśnie dlatego i ja i Doggi napisałyśmy, że my z tego wora chcemy wyjść, bo jesteśmy wyjątkami :-D

Doggi, my byliśmy ostatnio z Młodą na RIO2, genialna baja, ale reklamy przed - 45 minut!!! :wściekła/y: No myślałam, że wyjdę z siebie, po samych reklamach Młodej już się nudziło, MASAKRA!

agulqa_b nie, ja jestem po prostu wielka kociara i kocham kotki wszystkie :)

ja tez :) Mamy czarną kociczkę. Wczoraj była sąsiadka i wyciagnęła jej 2 kleszcze. A dzisiaj zauważyłam , ze w szyi pod pyszczkiem ma jeszcze jednego. Mamy w środku osiedla 1 działke, gdzie ktos sie nie wybudował. Zostały fundamenty, które zarosły wysokimi trawami. Moja kotka ciagle przełazi przez płot i buszuje w tej trawie i kleszcze przynosi. Musze jej ten środek na kleszcze jutro kupić.

Slyszalam o herbacie z lisci malin, ze moze powodowac skurcze ale o soku z samych malin nic zlego.
Czesc Cypsiatko! Masz terminal taki sam jak ja :) widzialas juz maluszka na USG?

reklama
Nulini mi się raz zdarzyło ;-)

Cypisiatko witaj ;-)

Ooo dołączam do grona kociar dla mnie dom bez kota to nie dom ;-) niestety w maju musiałam uśpić jednego straszna strata :-( taki młody 5 lat :-/ ale została mi jego mama :-) ta po lewej i w awatarze tez jest ;-) straszny pieszczoch śpi ze mną pod kołdra mam nadzieje ze nie będzie zazdrosna o dzidzie

Załączniki

• 1402845163087.jpg
    1402845163087.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 42

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry