reklama

Styczeń 2015

Malinka podziwiam to ze wszystko przeczytałam

Gosiane a czym się objawia ta biochemiczna?

Co do origami przez sen zdarzyło się :-) później tylko.myślałam czy.mąż.co.zauważył

Cypisiatko. Witam :-)

Wiecie co? Mnie do tych snów nastrajaja niektóre książki. Mam już pokaźną kolekcje :-)

Mąż się uparł i wezwał lekarza na Wizytę domowa. Okazało się ze mało brakuje a Będzie zapalenie płuc. Mam się wygrzewac,posmarować maścią na rozgrzanie. Mam też przepisane Zastrzyki i czopki na gorączkę

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Żelka np. 50 twarzy greya całą seria
Dotyk Crossa całą seria
Wszystkie książki Olivi cunning
Trzy oblicza pożądania
Jego dotyk
Rozkosze nocy
Żar nocy
Tylko mnie poproś
Obudzone pragnienia
Specjalistka
Blue Angel

Nulini- jakie mialas nazwisko, że takie genialne?

BAJEK :-D Cudowne, krótkie, miałam piękny podpis i zawsze byłam Bajeczna :-D A teraz jak mam się podpisywać nazwiskiem, to mnie skręca, bo jest długie i zawsze mi krzywo podpis wychodzi :-(

Co do orgazmi przez sen zdarzyło się :biggrin2: później tylko.myślałam czy.mąż.co.zauważył

O to samo się martwiłam! :-D Matko, ale Twój mąż miał nosa! Pięknie by Cię pan dochtór urządził :wściekła/y:

Malinka podziwiam to ze wszystko przeczytałam

Gosiane a czym się objawia ta biochemiczna?

Mąż się uparł i wezwał lekarza na Wizytę domowa. Okazało się ze mało brakuje a Będzie zapalenie płuc. Mam się wygrzewac,posmarować maścią na rozgrzanie. Mam też przepisane Zastrzyki i czopki na gorączkę

Biochemiczna to jest taka kiedy poronienie jest b. wczesne i samoistne. Przewaznie spowodowane jakimis wadami w podzialach komorkowych itd. Ogolnie w terminie @ wyszedl mi "+" test pozniej z krwi bhcg tez a za 10 dni dostalam juz krwawienia. Na szczescie samo sie wszystko oczyscilo.

Cale szczescie ze maz uparty i wezwal tego lekarza!

A ja mam wieczorny napad glodu!:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry