Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja uwielbiam kryminały ;-)
Ostatnio zakochana jestem w harlanie cobenie <3 mistrz mój hehe seria z mayronem cudo teraz zaczęłam serię camilli lackberg tez świetnie pisze ;-)
Don Browna wszystkie przeczytałam prócz inferno właśnie jakoś nie mogę przez to przebrnąć utknelam w połowie i nie mogę się zebrać żeby skończyć...
Greya tez przeczytałam może i proste ale ogólnie mi się świetnie czytało oderwać się nie mogłam ;-) łatwe lekkie i przyjemne to jak z filmami uwielbiam ciężkie nieprzewidywalne ale lubię czasami się odchamic przy głupiej przewidywalnej komedii
Dobra spadam spać zanim znowu mnie zassa głód milej nocki ;-)
Austen nie czytałam, choć myślę, że spodobała by mi się, bo ekranizacje uwielbiam.
W liceum uwielbiałam Kinga i Musierowicz
Horrory mi przeszły, ale dobry kryminał albo thriller chętnie przeczytam.
Chaty nie czytałam, ale jestem i trakcie Rozdroży
Tak legolasy froda, ja najbardziej lubilam toma bombadila. Megami moze bedziecie mieli mala Aenyweaden czy jak sie ja pisalo tolkiena wolalam silmarillion
Maz mi dzis przywiozl ekranizacje Tessy. Wogole dzis mam dzin: poszla Duma i uprzedzenie, Jane Eyre ... mialy pojsc wichrowe wzgorza ale jakos mi sie odechcialo
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka