reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja uwielbiam kryminały ;-)
Ostatnio zakochana jestem w harlanie cobenie <3 mistrz mój hehe seria z mayronem cudo teraz zaczęłam serię camilli lackberg tez świetnie pisze ;-)
Don Browna wszystkie przeczytałam prócz inferno właśnie jakoś nie mogę przez to przebrnąć utknelam w połowie i nie mogę się zebrać żeby skończyć...
Greya tez przeczytałam może i proste ale ogólnie mi się świetnie czytało oderwać się nie mogłam ;-) łatwe lekkie i przyjemne to jak z filmami uwielbiam ciężkie nieprzewidywalne ale lubię czasami się odchamic przy głupiej przewidywalnej komedii :-D

Dobra spadam spać zanim znowu mnie zassa głód :-P milej nocki ;-)

Mistrza czytalam chyba z milion razy mialam to pisac ale zapomnialam ... syn mnie rozproszyl swa rozterka.

Mamusiu nie mam duzego .... :D

Auta
Oczywiscie do ojca go wyslalam mina M bezcenna :D
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Austen nie czytałam, choć myślę, że spodobała by mi się, bo ekranizacje uwielbiam.

W liceum uwielbiałam Kinga i Musierowicz :D
Horrory mi przeszły, ale dobry kryminał albo thriller chętnie przeczytam.
Chaty nie czytałam, ale jestem i trakcie Rozdroży :)

Mąż za to fantasy, szczególnie Tolkien

Doggi gratuluję rosolku! Dawaj przepis :D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tak legolasy froda, ja najbardziej lubilam toma bombadila. Megami moze bedziecie mieli mala Aenyweaden czy jak sie ja pisalo ;) tolkiena wolalam silmarillion

Maz mi dzis przywiozl ekranizacje Tessy. Wogole dzis mam dzin: poszla Duma i uprzedzenie, Jane Eyre ... mialy pojsc wichrowe wzgorza ale jakos mi sie odechcialo ;)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry