Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mama Blogerka z trzymajacych w napieciu ksiazek psychologicznyvh meza mam w domu : krwawi mordercy 2 tomy, przestepstwa seksualne, narkotyki i narkomania, znaczenie tatuazu wieziennego itd.
Moj M naukowo (hobby) zajmuje sie agresja i jej ukierunkowaniem.
Jezyk to hobby. Zawodowo zajmujemy sie szeroko pojetym hrem, ale to tez na potrzeby wlasnej firmy i wspomagamy rodzinne biznesy.
Apropo ponawiam, jesli bylybyscie zainteresowane moge udostepnic 20 % kod rabatowy na zawsze, na kosmetyki naturalne dla doroslych i dzieci. Ziola suplementy itd
Nie wrzucam linkow, ani nic zeby nie wyszlo na jakas reklsme. Sama uzywam i jestem zadowolona. Jesli wiec ktoras z Was chcialaby skorzystac to moge podac na priw, badz w watku info i sobie poprzegladacie oferte. Jesli nie to nie. Nie bede wspominac nic na ten temat
Zelka- a masz tam coś na włosy? Ja mam tak zniszczone od prostownicy ze już nic nie chce im pomóc, masakra jeszcze nigdy nie były tak złe, połamane całkiem