reklama

Styczeń 2015

Żelka ja jestem zainteresowana kosmetykami w każdej postaci daj linka do tej strony chętnie zajrzę :)

jezyk tylko obcięcie pomoże bo to co zniszczone juz się nie naprawi tylko wyżej idzie, moja szwagierka z włosów do pół pleców musiała ściąć na krótko na chłopaka bo były tak wysoko zniszczone

Ale dobra odżywka WAX jest moje sztywne druty po niej stają się prawie miękkie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama Blogerka,femme fatal ja tez pochlonelam Cobena,ogolnie kryminaly lubie :-) ale nie tylko :-)

Rosol gotowalam wczoraj,tez mnie naszlo :-)

Co do zwierzatek to tez kocham wszystkie a teraz mamy maltanczyka :-) jest superowy :-)

Zaraz z kompa wrzuce linka. Od kosmetykow do twarzy, przez wlosy, po rece i stopy. Przez husteczki do pupy dla maluchow. Jak cos to sie pytajcie duzo z tych kosmetykow testowalam na sobie. Jak bede wiedziala to podpowiem sa tez opinie w necie o wiekszosci.

Jezyk wlosy jakie? Malowane? Przeuszczajace sie czy przesuszone? Sa specjalne spraye do wzmovnienia wlosow i na porost z chili ale na jasnych wlosach moga zostawiac ciemniejsze plamy po aplikacji. Co do zniszczonych koncowek to reanimowac raczej sie nie da, ale poprawic wyglad owszem ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
witam was mamusie wlazłam napisać abyście trzymały za mnie kciuki bo dziś na 13 wizyta u ginekologa oczywiście po wizycie napisze co i jak na odpowiednim wątku miłego dnia

Hej dziewczyny :) W ten weekend zaliczyłam pierwszą ciążową załamkę - obniżenie nastroju takie że hej! Zamartwiałam się chyba wszystkim (co mi się z reguły zdarza tylko przed okresem :P) - że musimy się przenieść z mieszkania które wynajmujemy, że nigdy nie kupimy własnego i tym podobne.

Dziś wszystko ok.

Aha, likwidowałam kurzajki u podologa - jak na razie wszystko odrosło. Kieruję się więc ku domowym sposobom i będę sobie przykładać skórkę cytryny moczoną w occie. Na lipiec umówiłam się na wymrażanie do dermatologa, bo chcę to zlikwidować przed dzieciątkiem.

Ale cudo znalazłam na sieci :) Kurtkę do dziecionoszenia i na okres ciąży :) Zastanawiam się, czy moje podłe umiejętności szyciowe umożliwiłyby mi uszycie takiego cuda:

https://www.etsy.com/listing/169977294/maternity-maternity-jacket-maternity?ref=shop_home_active_16

Co do kosmetyków - bezskutecznie szukam jakiegoś eko filtru. Niestety większość nie nadaje się do użycia, nawet jak mają całkiem fajny skład...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry