reklama

Styczeń 2015

INDI - to raczej nie wina usg tylko bardzo nie delikatnego ginekologa myślę :no: jakiegoś brutala musisz mieć... baba ? ja wolę do facetów chodzić jacyś tacy delikatniejsi są przynajmniej takie mam doświadczenie ;-)

reklama
Femme, ten od dopichwowego byl akurat bardzo fajny, delikatny, duzo mi wytlumaczyl, jeden z lepszych ginow u jakich bylam. Nie wiem, moze poprostu jakos mi dziwnie cialo zareagowalo.

Witam popołudniowo. Też pierwsze słyszę o tym że z pełnym pęcherzem, mój gin kazał mi na pierwszym usg zacisnąć pięści i wsunąć pod tyłek wtedy wszystko było ładnie widać:)
Femme ja też jakoś wolę facetów lekarzy, mam wrażenie ze są o wiele delikatniejsi.
Od którego tyg macie usg przez brzuch? tak się zastanawiam kiedy mojego zataszczyć bo już mi truje:)

bada m., właśnie! Moja wizyta 30 czerwca :-D

Indi, ja i w pierwszej ciąży i teraz już dwa USG miałam dopochwowe, kiedyś badanie jajników też w ten sposób, no cóż, nie jest to najprzyjemniejsze, ale da się przeżyć :-D W 5 tyg miałaś przez brzuch??? :szok: Ja miałam w równym 5t przez brzuch i nie było kompletnie nic widać, a dzisiaj lekarz sam się za głowę złapał, że gdzie tak młodej ciąży przez brzuch szukać :no:

demollka, ja też mam pięści pod tyłkiem zawsze :-D

Nulini, bylo widac pecherz plodowy I malutki punkcik wewnatrz, a w 8 serduszko :)

Bedzie post pod potem ale edytujac nie moge wstawic zdjecia.
Taki oraz byl w 5 TYG

Załączniki

• 1402934430337.jpg
    1402934430337.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No ale jak wychodzi kilka pozytywnych testow to raczej bardziej to na ciaze wyglada. Ja bylam pewna, ze nie to rbuel, bo bylam na USG 4dni przed okresem i bylo czysto. Ja sie bardziej obawialam ciazy pozamacicznej dlatego poszlam na USG, nie spidziewalam sie, ze zobacze mojego malego rezydenta :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry