Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Alectaodstaw płynny puder bo to najgorsze dziadostwo. Smaruj go tym fioletem. Mojego nic nie swedzialo jak fioletem smarowałamt. Wszystkie moje koleżanki używały fioletu bo puder nadkaża. Dziwne, że lekarz Ci tego nie powiedział.
Aza777 pediatra w ogole nie kazala niczym smarowac ogólnie tylko kąpać w nadmanganianie i syropy przepisala, ale młoda w nocy tak mi płakała, że czymś musialam posmarować i jej pomoglo. Juz nawet część krostek jej zeszla.
Agus trzymam mocno kciuki :-)
Agus, to były bardziej plamienia, takie jakby spływały po nocy, ale utrzymywały się tydzień więc lekarz kazał luteinę i troszkę ograniczyć dźwiganie Filipa. Niech przyjdzie i mi pokaże jak to zrobić
Trzymam kciuki!!!
Moi chłopcy też mieli ospe razem i też smarowałam tym fioletowym (piochtanina) co kiedyś się pępuszek smarowało,to jest skuteczniejsze agus trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&
alecta nic mi nie mów o hormonach! Ja dziś pił dnia przeryczalam ze mam życie do du.py ze jestem uwiazana, w klatce, nic nie mam z życia, stary nie wiedział co robić a ja rycze jakby mi pół rodziny wybito, po czym nagle stwierdziłam "Aaaa wkręcam sobie jakieś głupoty" i spokój był a stary silnie skolowany