reklama

Styczeń 2015

reklama
india a mi babeczka powiedziała, że najbardziej wiarygodne w obecnych czasach są testy z krwi, które robione są nowymi metodami dającymi większe szanse wyrycia alergenu niż skórne;) Co lekarz to opinia. Tak czy siak dzieciaczkowi robią tylko z krwi i je wykonują od 6 mies. o dorosłych nie pytałam:p

Kapustka młodziutka zasmażana niebo w gębie! Ja zaś dziś dźwigałam trochę, nabiegałam się i padam. Bosche aż się stresuje moim brakiem objawów ciąży poza troszkę obfitszymi piersiami.

megami aaaa to o to chodzi :D

indi ja za to nie wyobrazam sobie spac w staniku, a Ł sie smieje ze jak wracam z miasta to jeszcze na klatce schodowej stanik rozpinam. moze dlatego ze mam ladne piersi i nie wisza to nie mam problemu by chodzic bez ;)

Megami w lbn jest gorąco, ale nie wiedziałam, że aż tak ... :-D

Co do fb ja też potajniacze, jeszcze, może pod koniec, albo po narodzinach się zapiszę :)))

Btw fajnych macie lekarzy dziewczynki, że starają się już określić płeć, mój pewnie jutro powie że za wcześnie :crazy:

Przy karmieniu to i ja spałam w staniku, takim dobranym braffitingowym bardzo wygodnym, później już nie, ale niestety przy większym biuście trzeba się stanikować ... bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębów, albo silikony ;)

Agulqa, moje teraz sie zrobily jedrne jak u nastolatki, tylko ze sa duze I ciezkie, wiec wole miec jakis cychalter tak w razie w. Nie spie oczywiscie w push upach , tylko w takich bezszwowych lub sportowych, wiec praktycznie nic nie czuje. Boje sie, ze mi po ciazy obwisna :(

zelka jakbym chodzila do ludzi i miala dobrany stanik to bym go nosila, ale ze mam sprzed ciazy tylko a do ludzi ide raz na rok to... w domu jak leze cale dnie po prostu sie nie przebieram tylko ciagle w pizamie bo i tak w lozku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry