Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tez piłam szałwie naprzemian z laktacyjnymi jednak tzreba uważać z szałwią żeby sobie laktacji nie zatamować
Uciekam powoli spać, gardło mnie boli :/
Miłego wieczorku dziewczynki
A tak btw lekarz mi wyjaśnił dlaczego mam taki duży brzuch! Bo mam łożysko na przedniej ścianie i to podobno tak jest potem z Brzuchem i faktycznie z O tez miałam z cprzodu
A teraz idę spać bo po wczorajszym niiiiiskim ciśnieniu dziś cały dzień jestem di niczego ;/ zatem dobrej nocy
Doggi hmm ciekawe, moze to prawda, ja poprzednio tez mialam z przodu i ogromniasty brzuch. Teraz jeszcze nie wiem gdzie sie ulokowalo. Za to mniej czulam jak sie dziecko ruszalo bo lozysko amortyzowalo.
U mnie obylo sie bez nawalu, jakos udalo sie maluchowi wyregulowac wszystko ladnie i nie mialam naszczescie problemow. Za to bez wkladek sie nie ruszalam bo po karmieniu mi tryskalo zawsze mleko hehe. Co do stanikow to ja nie potrafie bez. Przed ciaza mialam D a teraz to E wiec nie chce miec zwisow pozniej
Tu popadalo i w koncu jest czym oddychac! Bo byla masakra.