reklama

Styczeń 2015

LayDeeK ja ostatnio wyczytalam, że do badania krwi nie trzeba być na czczo... za wyjątkiem np.glukozy..też zawsze na glodniaka idę, ale można zglupiec...
W Krk też już 20 stopni ;-)
Ja jem dokładnie tak samo jak przed..nie mam jakiegoś wzmożonego zapotrzebowania na jedzenie hihi

reklama
jezyk - Młody wstał dziś o 4.30 a ja razem z nim ;) No i Męża trzeba było do pracy wyprawić - nie ma leżenia ;) A jak Mąż wyszedł to jakoś tak dziwnie w brzuchu zaczęło burczeć.. i organizm się kawy dopominał... ;)

Nieobecna to ranna ptaszki jsteście. Ja dziś nie wyspana całą noc śniło mi się usg :angry: po czym w środku nocy wpakował nam się synio do łóżka :angry: i po chwili budzi mnie z tektem "Mamusiu mam mokle spodenki" dobrze że nam łóżka nie obsiurdolił - nie zdążył :-D

Stresa mam, az mnie głowa boli :/

Hey, u nas zachmurzone niebo ale burzy, którą od wczoraj zapowiadali jakoś nie ma. Ja cały czas myślę o usg piątkowym. Mam nadzieję, że teraz nie okaże się za późno bo będzie już 13 tydzień i 4 dni.
Moja teściowa jutro jedzie więc będę częściej zaglądać.

Dzień dobry :-) &&& za wizytujace :-)

U nas już gorąco a ja dzisiaj bez auta i chyba z racji tego zrobię generalne porządki w domu
Przydałby się ktoś kto śniadanie zrobi :-P

reklama
Witam porannie, ble ;( chce spać, u nas deszcz od rana teraz bez deszczu ale zimno :(

gosiane no u mnie tylko na początku był wielki w 6 miesiącu przestał rosnąć i juz do porodu taki był ;) za to ola takie kopy dawała ze nic nie amortyzowało, czasem aż mnie zginalo w pół jak zaczęła fikac :/

LayDeeK to ja jem co godzinę, co prawda malutkie porcję i umieram z najedzenia ale za godzinę znowu, i aktualnie mam -1kg co z Olą na tym etapie miałam już +1,5kg

nieobecna to twoje dzieciątko szalone! To jeszcze noc!! U mnie jak burczy w brzuchu, to Stachu wola o bułkę z żółtym serem i pomidorem malinowym ;)

LayDeeK mój organizm tez nie bardzo toleruje kawę a przed tylko siedziałam i latte sobie trzaskalam ;)

AZA mojblekarz mówił ze to prenatalne można robić do 13 tyg i 6 dni :)

Żelka kciuki za wizytę żeby wszystko dobrze było no i żeby się może udało podejrzeć co między nóżkami ;)

femme mi też potrzebny ktoś kto machnie śniadanie a tak mi się nie chce

Kurcze, trzeba porobić przetworów ciąg dalszy :/ dzem truskawkowy zrobił furorę i mąż łyżką ze słoika wyjada :) teraz pora na jagodki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry