• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

LayDeeK ja ostatnio wyczytalam, że do badania krwi nie trzeba być na czczo... za wyjątkiem np.glukozy..też zawsze na glodniaka idę, ale można zglupiec...
W Krk też już 20 stopni ;-)
Ja jem dokładnie tak samo jak przed..nie mam jakiegoś wzmożonego zapotrzebowania na jedzenie hihi

reklama
jezyk - Młody wstał dziś o 4.30 a ja razem z nim ;) No i Męża trzeba było do pracy wyprawić - nie ma leżenia ;) A jak Mąż wyszedł to jakoś tak dziwnie w brzuchu zaczęło burczeć.. i organizm się kawy dopominał... ;)

Nieobecna to ranna ptaszki jsteście. Ja dziś nie wyspana całą noc śniło mi się usg :angry: po czym w środku nocy wpakował nam się synio do łóżka :angry: i po chwili budzi mnie z tektem "Mamusiu mam mokle spodenki" dobrze że nam łóżka nie obsiurdolił - nie zdążył :-D

Stresa mam, az mnie głowa boli :/

Hey, u nas zachmurzone niebo ale burzy, którą od wczoraj zapowiadali jakoś nie ma. Ja cały czas myślę o usg piątkowym. Mam nadzieję, że teraz nie okaże się za późno bo będzie już 13 tydzień i 4 dni.
Moja teściowa jutro jedzie więc będę częściej zaglądać.

Dzień dobry :-) &&& za wizytujace :-)

U nas już gorąco a ja dzisiaj bez auta i chyba z racji tego zrobię generalne porządki w domu
Przydałby się ktoś kto śniadanie zrobi :-P

reklama
Witam porannie, ble ;( chce spać, u nas deszcz od rana teraz bez deszczu ale zimno :(

gosiane no u mnie tylko na początku był wielki w 6 miesiącu przestał rosnąć i juz do porodu taki był ;) za to ola takie kopy dawała ze nic nie amortyzowało, czasem aż mnie zginalo w pół jak zaczęła fikac :/

LayDeeK to ja jem co godzinę, co prawda malutkie porcję i umieram z najedzenia ale za godzinę znowu, i aktualnie mam -1kg co z Olą na tym etapie miałam już +1,5kg

nieobecna to twoje dzieciątko szalone! To jeszcze noc!! U mnie jak burczy w brzuchu, to Stachu wola o bułkę z żółtym serem i pomidorem malinowym ;)

LayDeeK mój organizm tez nie bardzo toleruje kawę a przed tylko siedziałam i latte sobie trzaskalam ;)

AZA mojblekarz mówił ze to prenatalne można robić do 13 tyg i 6 dni :)

Żelka kciuki za wizytę żeby wszystko dobrze było no i żeby się może udało podejrzeć co między nóżkami ;)

femme mi też potrzebny ktoś kto machnie śniadanie a tak mi się nie chce

Kurcze, trzeba porobić przetworów ciąg dalszy :/ dzem truskawkowy zrobił furorę i mąż łyżką ze słoika wyjada :) teraz pora na jagodki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry