• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Dziewczyny nie nadążam za Wami... ledwo nadrabiam wszytsko co piszecie...

muszę się pochwalic, że lekarka kazała mi zmniejszyć dawkę Encortonu - wyniki piątkowych badań wyszły dobre, więc z 15 mg schodzimy na 10! :-D a przez chyba miesiąc brałam nawet 20 mg także jest postęp :-) jupi

Nieobecna - oj współczuje :-( inhalację to chyba najlepsze wyjście i dużo odpoczywać mam nadzieje że szybko przejdzie

Ja sobie zrobiłam takie cuś o z lidla wiecie jakie dobre ?
DSCN1131.jpg

Kurde znowu mam problem z jedzeniem :-( mięsa nie tykam w ogóle obiadów bym nie jadła :sorry2:

EMILCHEN - super wieści ! :-)

Załączniki

• DSCN1131.jpg
    DSCN1131.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 51
alecta, czytałam że z olejkami w ciąży trzeba bardzo uważać...dużo chyba nie powinno się używać. Swoje odstawiłam od kąpieli gdy przeczytałam, że np. mogą powodować skurcze macicy

Nieobecna, z naturalnych metod to wiem, ze jeszcze można:
Nagrzewać - okłady, termofor z ziarenek, albo zwykłą mocną żarówką (ale wtedy trzeba zasłonić oczy), albo dobre też okłady z zagrzanej soli (np. na patelni podgrzewasz i w jakiś materiał, czy zwykłą skarpetę i okładać w pozycji półleżącej)
Płukać nos wodą z solą - wciągnąć wodę do dziurki i wydmuchać

Trzeba się w tej ciąży nakombinowac czasem :/

reklama
McPearl, ale eukaliptus jest np w kroplach do nosa *spam*, które są dla kobiet w ciąży więc olejek też powinien być chyba ok.
Zawsze można w aptece dopytać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry