reklama

Styczeń 2015

reklama
Jestem tu nowa i przepraszam za błędy jeśli je robię. Wszędzie czytam że na tym etapie jest łożysko zresztą też lekarz kazał mi odstawiać duphaston z uwagi właśnie na to że działa już łożysko. wizyta o 16 dopiero, czas stoi w miejscu dla mnie.

Witam w ten deszczowy dzień :-)
Karpanna bądź dobre myśli i witaj wśród nas
Nieobecna mnie na zatoki przyniosło ulgę owinięcie szyi zimnym kompresem ( głównie chodzi o kark) po jakimś czasie katar zaczął spływać i od razu lepiej
Zakupy remontowe zrobione 4 h w sklepie i 2 kłótnie ,ale są drzwi, panele,tapety, ościeżnica tylko transport dopiero w niedzielę- dziwne że doworzą w niedziele ,ale cóż

Ostatnia edycja:
Witaj karpanna, sprobuj się nie martwić, jeszcze tylko parę godzin i wszystko się wyjaśni.

Doggi- wspolczuje ech nameczysz Ty się w tych ciazach.

Nieobecna- szkoda że nie możesz plukac nosa solą, mi to pomogło a też choruje na zatoki. Poza tym dostalam antybiotyk bo syropy nie dawały rady. Dużo zdrowka.

Coś jeszcze miałam pisać, ale z głowy wylecialo no nic miłego dnia laseczki

Femme ja jem tylko na okraglo rosol, kalafiorowa, pomidorowa, nalesniki, nalesniki z jablkami, z miesa fileta z kurczaka i to wszyst,o. A i zupa buraczkowa ;-) tak w kolko, Ł juz sie wscieka bo ciagld zupy wiec teraz jak mnie nid ma to pewnie pojadl sobie ;-)

Karpanna witaj! Ja niestety nie pomoge, nie znam sie. Jedyne co wiem to ze stres dziala i moze sie pomylila?

Nulini u nas tez leje. Zaczelo wieczorem i pada jeszcze i to intensywnie

Doggi ja wxtalam z bolem glowy przez ten deszcz

Hey, u nas dzisiaj brzydko i chłodno. Z jednej skrajności w drugą, dziwne to lato :)

Karpanna witaj i nie denerwuj się. Coś Ci lekarka musiała źle wytłumaczyć bo jeżeli nie ma łożyska to dziecko gdzie się niby znajduje? Lekarz pewnie Cię uspokoi.

Bada gratuluję udanych zakupów :)

Femme z czym są te pierożki z Lidla? Wyglądają smakowicie :)

Doggi bidulko. Konsultowalaś te bóle z jakimś innym lekarzem bo jak dla mnie to nie są normalne bóle. Nigdy nie spotkałam się z takimi bólami w ciąży.

Nieobecna mam nadzieję, że szybko miną Ci zatoki. Mój mąż często miał problem z zatokami i ciągłym katarem ale raz zanurkował głęboko i coś mu tak jakby pękło w zatokach i wpłynęło dużo wydzieliny. Od tamtej pory ma spokój, może to też była jakaś torbiel.

Agulqa jak tam poduszka?

Aza i jak tam brzuch ? A po za tym strasznie się tu obijasz na forum ostatnio :-D

u nas pada okropnie,a wczoraj od 16 to rzeki ulicami płynęły,jak oberwanie chmury

reklama
U nas też pochmurno i co chwilę pada. A Młody jak na złość rano, przed wyjazdem do dziadków (dzisiaj ostatni raz więc jutro już nie dam rady wejść na forum) strzelił focha - on nie ubierze kaloszy. :/

Ja jeszcze nie wyszłam z łóżka, a Mąż wysłał smsa, że wypłata na koncie, więc już wydałam 3 tys zł - popłaciłam część rachunków :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry