reklama

Styczeń 2015

reklama
AZA z Olą miałam to samo taki mój urok nie martwią mnie wcale bo wiem co miałam z Olą i ze było dużo gorzej, tylko wku***ia mnie to bo nic zrobić mię mogę.

Bada dzięki, dziś brzuch ok ale może dlatego, że się obijam i nic nie robię również na forum jak zauważyłaś :zawstydzona/y: Poprawię się, muszę ponadrabiać inne wątki bo się rozpisałyście jak szalone :)

Jezyk już do pracy nie wracasz? Chłopaki pewnie się cieszą :)

Doggi jednak ciągle myślę czemu lekarz nic z tym nie robi. Może coś Ci uciska na kręgosłup i ortopeda by się przydał. Bidna jesteś

Ostatnia edycja:
karpanna, cześć. Głowa do góry. Wiele z nas przechodziło przez różne schizy ciążowe. U mnie było np podejrzenie pustego jaja...
nieobecna, nie, tu nawet chodziło żeby w kominkach niektórych olejków nie palić. Nie chce mi się szukać co to tam było napisane.

U nas też pada, zimno, brrrry. Alergia mnie dziś męczy strasznie. Już teraz mogę brać leki, tylko do lekarza nie wiem czy się dostanę po recept.

Co do poduszki motherhood to po prostu kocham ;-)

reklama
Cholera się rozpisalam i mi nie wysłało :angry:!!

W skrócie bo musze juz wstawać robić śniadanie

AZA a wiesz ze nawet nie wiem? :-D :-D ale dobre jest. :-P

Nieobecna - ja płacze prawie na każdym filmie/bajce taka ze mnie beksa :-P szybko się wyruszam ;-)

Agulqa -a.może dzisiaj spróbuję z nalesnikami, ja dla męża robie osobno obiad jakby zobaczył zupę to by mnie wysmial :-P

Karpanna witaj, dobrze że wizytę masz dzisiaj to się dowiesz co i jak

Doggi współczuję dolegliwości ja nie wiem jak ty to wytrzymujesz :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry