reklama

Styczeń 2015

Nieobecna, a kup sobie jeszcze krople do nosa. Mi pomagały.

Są tu może jakieś dekupażystki?
Poszukuję serwetki z dzieckiem na nocniku i nie wiem gdzie mogę znaleźć, bo wszystkie znane mi miejsca w necie już oblecialam.

reklama
Gdzieś doczytałam się że kosmówka odżywia płód a dopiero w 16-18 t.c. zmienia się w łożysko. Staram się uspokoić ale jest mi ciężko. Mam już 38 lat i pragnę tego dziecka. Wczoraj widziałam nawet jego źrenice na usg to było niesamowite.

jezyk racja kochana,te rachunki nas pożerają
ja mam wizytę tak jak Ty w poniedziałek,pewnie L4 nie da,ale już uzgodniliśmy,że zapłace innemu ,ale do pracy nie wróce,chyba ,że tylko na przyszły tydzień jakby trzeba było czekac na wizyte

Jezyk, ale *spam* to krople do nosa dla kobiet w ciąży na bazie naturalnych składników. Takich normalnych wiem, że nie można :)

Dziś mam mega podły humor.
Wszystko przez wczorajsza sytuację :/

Femme ja nie gotuje u rodxicow Ł. Oni pytaja co chce to zawsze mowie ze zupe ;-)

Alecta jaaaa! ;-) ale dziecka na nocniku nie kojarze. Sprawdz jeszcze na stonogi.pl

Ja od razu lekarzowi w piznaniu powiedzialam ze niechce chodzic. On powiedzial ze w pierwszym trymestrze to popiera a pozniej to zalezy od ciazy i samopoczucia. W inie tez nie robil wiekszych problwmoq

Ojj, wolałabym wydać tą kasę na coś przyjemniejszego :) No ale mus to mus ;) 3 tys a to dopiero część rachunów - masakra jakaś.

Alecta, w ciąży krople można po 32 tygodniu dopiero. Babeczka dała mi jakieś, ale powiedziała, że one tylko w ostateczności. Więc na noc daję sobie po jednym psiku bo inaczej w ogóle bym nie spała.
Krople *spam* mają w składzie w sumie tylko sól, olejek eukaliptusowy i miętowy - więc to taka droższa woda morska ;)

Mój lekarz od razu pytał, czy chcę L4.

Ale Wam zazdroszczę tego macierzyńskiego.. Ja posiedzę w domu max do końca sierpnia a potem dzieciaki do żłobka i przedszkola..

Która zrobi mi śniadanie? :D

Agulqa no tez mi niby coś świta, ale wydaje mi się, że bardziej takie zawieszki na drzwi gdzieś widziałam niż serwetkę.
Będę sobie dekupażować drzwi od łazienki, bo mam gołe sosnowe (specjalnie takie zamówiliśmy) i własnie szukam takiego bajera :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry