reklama

Styczeń 2015

reklama
W sumie to trochę dziwne bo niby z jakiej okazji na macierzyńskim? Ale jak dają to trzeba brać;) Już się nauczyłam że każdy o sobie głownie myśli to i ja będę;)

(...) Już się nauczyłam że każdy o sobie głownie myśli to i ja będę;)

Święte słowa Ewi. Wielokrotnie się już przekonałam, że w dzisiejszych czasach ludzie dbają przede wszystkim o własny interes - nie ma wyjścia i trzeba postępować tak samo....

Megami
, dobrze by było
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
, choć w nasze okolice młodzi ludzie raczej nie wracają - problem z pracą, mieszkaniami, itp. A jeśli już wrócą to raczej szukają zatrudnienia u sąsiadów - w Niemczech bądź Czechach - tylko kilka km dalej, a zarobki naprawdę przyzwoite
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Ostatnia edycja:
Skonczylam :)
Teraz idę jeść a potem z Cypkiem puzzle układać bo mnie męczy od rana, a potem nyny:D

Nie wiem dziewczyny jak to robicie, ja oprócz starego syfu nic nie znajduje.

Ja w grudniu jak dowiedziałam się że z ciąży nic nie będzie to stwierdziałam że pójdę na zabieg po świętach żeby nie robić problemów dziewczynom w pracy przed świętami. Lekarz się zgodził bo ciąża obumarła bardzo wcześnie. Nie widziałam nawet zarodka. I tak chodziłam, plamiłam, brzuch mnie bolał i nikt a nikt nie zaproponował żebym poszła do domu. Słowa dziękuję nawet nie usłyszałam. Na zabieg poszłam po świętach, musiałam zrezygnować z przyjęcia z okazji chrzcin u kuzyna i wyszłam dzień przed Sylwestrem. Potem wszystko przemyślałam jaka ja głupia byłam... Wstyd mi za siebie. I obiecałam sobie że w tej ciąży od razu jak trzeba będzie to będę myślała o sobie. I tego się trzymam.

a mi się nie chce dzisiaj nic ... a miałam naleśniki zrobić zjadła bym takiego z twarogiem ale leń jest silniejszy :-p

jakiś mam dzisiaj strasznie ciepły brzuch :baffled: to normalne ?

EWI - o matko ... :-( ale się poświęciłaś i to boli jak się okazuje że nikt nawet tego nie doceni :no:

reklama
Kasialka do kalisza i ina tez nikt nie wraca. Chyba ze tak jak ma czy Łciagle ta sama firma tylko miejscowoac inna, jemu sie udalo. Mzoe i mi ske uda

Ewi ja wrocilam do pracy po zlamanij nogi przed swietami by nie robic pod gorke. Lekarz mi nie kazal, mialam peknkecie srodstopia w dwoch miejscach, w jednym zlamane i skreconh staw skokowy. Kierownik obiecal ze nke bsde musiala az tyle chodzkc w robocke. Skonczylo sie ze chodzilam jak wszyscy ponad 12h, mialam swieta i sylwka w pracy bo przeciez wypoczelam na l4 z noga w gipsie w okresie urlopowym jak inni 'za mnie' zapkeorzali. Wszyscy dostali nagrody ponad 1000zl na swieta a ja nie dostalam zlamanego groszAa. Powiedzialam otwarcie NIGDY WIECEJ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry