reklama

Styczeń 2015

Agulqa to rzeczywiście ładnie Cię w robocie załatwili x tą nogą. Niestety inni nie doceniają poświęcenia więc trzeba myśleć tylko o sobie.

Jezyk ja puzzle rano odbębniłam :)

Zrobiłam ogórki małosolne i chlebuś się robi :) Idę kibelek umyć o biorę się za spaghetti :)

reklama
hej

U mnie z zaległym urlopem nie wiadomo co będzie bo pracuję na 1,5 etatu - jedno miejsce to szkoła, więc tam inaczej się jakoś liczy, a drugie to placówka nieferyjna a urlop liczony na godziny (bo etat jak to w tych szkolnych pracach mniejszy niż 40 godzin, oczywiście bezpośredniej pracy bo w domu siedzę wieczorami jeszcze nad papierami :cool:) to chyba najpewniej będzie jak wezmę ten roczny?? bo dodatkowego chyba aż tak dużo nie będę miała.

Ja nie wiem dziewczyny gdzie Wy mieszkacie - takie temperatury?? U nas znowu 29 w cieniu, umieram od tych upałów, wczoraj po chyba 2 tyg przeszedł jakiś mini deszcz i dalej susza! modlę się o 20 stopni...:dry:

reklama
jezyk co do urlopu - a nie wiesz, co jeśli w szkole będzie mi przysługiwać powiedzmy miesiąc a w tym drugim miejscu np. 3 tygodnie (tak wymyślam sobie), to nie muszę wrócić do obu miejsc po 3 tygodniach? można w jednym być na urlopie a w drugim nie? Bo ja jestem prawie pewna, że w szkole będę miała więcej wolnego, ale pewnie nie będę mogła skorzystać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry