reklama

Styczeń 2015

tak czytam i czytam i nadrabiam i jak zwykle piszecie duzo o dobrym jedzeniu:-) mi wkrecaja ze umiem gotowac, ale ja wiem ze jest inaczej:-) ja bym zjadla teraz jakiegos mega zajefajnego gofra z owocami i bita smietana:-)
u mnie dzis tez taki upal byl, ze prawie w kolejce zemdlalam:baffled: a ludzie patrzyli na mnie jak na wariatke i nic:baffled:

zapowiada mi sie kolejny intensywny week, wiec ide spac zaraz:-) dobrej nocki:-)

reklama
Ja sobie siedzę i czekam aż mąż skończy robić jajecznicę z pomidorkami i szczypiorkiem mmmm...:)))

Zarezerwowałam dziś domek w Łebie, mam nadzieję, że będzie pogoda :)

Aza dlatego w pracy powiedzialam ze wiecej nie dam sie w ciula zrobic. Pozniej bylam na masazu relaksacyjnym, jakos w marcu br i baba mi tak ponaciskala kregoslup ze nie moglam chodzic, od razu poszlam na tydzien na zwolnienie z antybiotykami i w ciazy od poczatku l4. Raz bylam dobra, niedocenili wiec konkec ;-)

Emilchen w kaliszu od wczoraj 23.00 leje do teraz z godzinna przerwa na padanie ;-)

jezyk nie wiem ile w tym prawdy ale ja slyszalam ze mozna byc w jednej pracy na zwolnieniu a do drugiej chodzic bo praca pracy nierowna. Jedna moze byc fizyczna a druga za biurkiem a masz zwolnienie np na zlamana noge. Cegiel nie przerzucisz ale siedziec w biurze mozesz ;-)

Mnie na poczatki fastfoody krecily,teraz juz nie ;-)

Nulini wszystkiego najseksowniejszego dla Ciebie i meza ;-)

jezyk, kładę na naeśniora farsz, posypuję żółtym serem, składam na pół, do mikrofali, żeby ser roztopić, później polewam sosem czosnkowym i keczupem i jem :-D

mmmm to brzmi pysznie;-) szczegolnie ze uwielbiam czosnek :-)

I jakoś się karpanna nie odzywa. Oby to nie były złe wieści.

noo ciekawe co tam wyszlo na wizycie...

Aob66 jutro wizyta na którą ? ;-)

na 10.00 a ja juz nie spie od 6.00 tak bardzo chce juz zobaczyc co i jak z malenstwem;-)

Zarezerwowałam dziś domek w Łebie, mam nadzieję, że będzie pogoda :)

tutaj pogoda poki co caly czas w sam raz dla plazowiczow;-) a kiedy wyjazd??;-)

Aza dlatego w pracy powiedzialam ze wiecej nie dam sie w ciula zrobic. Pozniej bylam na masazu relaksacyjnym, jakos w marcu br i baba mi tak ponaciskala kregoslup ze nie moglam chodzic, od razu poszlam na tydzien na zwolnienie z antybiotykami i w ciazy od poczatku l4. Raz bylam dobra, niedocenili wiec konkec ;-)

kurcze co to za masazystka.. ja tez nigdy nie chodzilam na zwolnienie i do tego mogli liczyc na mnie, ze w razie w przylece do pracy "na tel" i kiedys tak mnie wykorzystali, ze maz juz mnie nauczyl jak nie dac kopac sie po d*pie.. od tamtej pory mysle wiecej o sobie
, a teraz szczegolnie o dziecku...

nooo! to tyle teraz ide ie pielegnowac i wyczekiwac wizyty:-) a pozniej na RedBulla i koncert i zleci;-) milego bezstresowego dzionka:-)

Cześć kochane. Przepraszam,że wczoraj nie pisałam ale czułam się źle tzn głowa chyba z emocji mnie bolała.Za to piszę z samego rana i mam dobre wieści. Mój gin powiedział,że łożysko musi być bo inaczej dziecko nie może się rozwijać. Kosmówka jest nisko ułożona dlatego mam prowadzić oszczędny tryb życia jak najwięcej polegiwać ni dźwigać itd. Ale jest szansa że z wiekiem ciąży ona się podniesie i będzie oki. Szkoda tylko że ta wstrętna baba z usg mi głupoty nagadała i totalnie zdołowała. Nie potrzebny stres. Na wizycie udało się nawet podsłuchać serduszka dzidzi przez taką słuchawkę choć dzidzi uciekało od tego urządzenia :). Jestem szczęśliwa choć trochę zaniepokojona tym niskim ułożeniem bo ja mam dwójkę dzieci, z którymi jestem non stop w domku i ciężko jest się tak oszczędzać no ale będę się starać. Dziękuję Wam za wsparcie i miłe słowa.

Ostatnia edycja:
karpanna super wiadomosci!:-) na pewno pozniej sie juz podniesie i bedzie wszystko w porzadku:-) a z oszedzaniem sie przy dzieciach na pewno bedzie ciezko, ale chociaz w pracach domowych za duzo sie nie wysilaj;-) bedzie dobrze:tak:

Większość obowiązków domowych przerzucę na męża. Mam nadzieję że podoła :) a przy dzieciach trochę pomoże mi moja mama. Specjalnie wróciła szybciej z Gdyni kochana.

Ostatnia edycja:
reklama
Karpanna musi być dobrze!

Jeny podoba się popsuła, niby fajnie, bo chłodniej, ale mi jest strasznie duszno i od samego rana w głowie mi się kręci.
Dziecię moje starsze dziś lewą nogą wstało i nic jej od rana nie pasuje.
Za to wczoraj mnie swoją rozmową z tata rozwaliła, a wyglądało to tak :
N: Tatuś załóż mi pizamke.
Ł: Przecież umiesz sama
N: co, swojej córki nie ubierzesz???

Aż się boję co będzie jak ona do szkoły pójdzie.

No i moja nowa dewiza to: JESZCZE TYLKO TYDZIEŃ :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry