reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk moj nie ma tak nisko, robil za samochod transportowy przy przeprowadzce i dal rade, z obciazeniem tez nie haczyl ;-)

My wybralismy sie z Ł na spacer po wsi, przy okazji bylismy podpytac o sale na wesele, posiedzielismy pod blokiem na lawce i troszke kuje cos z lewej strony. Nic silnego, wzielam nospe i leze. Pewnie bobas rosnie ;-) aaaa no i kompot ugotowalismy, nasz pierwszy raz :-P

Alecta super bobasy!:-P

Nulini gdyby bylo cos do robjenia pewnjw bym nie wziela. Facwt w tamtym roku wszystko wymienial, remot generalny w zasadzie, nie planowali sprzedawac wiec eobil pod siebie. Trafila im sie kasa wiec stwoerdzili ze nowsze kupia. Dla nas calkiem dobrze :-) jak sprawdzaliscie ze licznik byl cofniety?

Kasiek najwazniwjszw by bylo ok. Wiem ze jest ciezko, ale dacie rade. Trzymam kciuki:*

Indi bylas u tej dr tajchman?

Doggi, ja tej muzyki nie cierpię, normalnie teksty zbuntowanych blokersów, masakra :baffled:

agulqa, pojechaliśmy po Focusa ponad 400km, na aukcji miał 200.000km przebiegu, a w oryginale ponad 300.000km :baffled: Facet handlarz i kretyńskie tłumaczenie, że ma tyle aut, to mu się pomyliło, ale te 100.000km to bankowo jeszcze pojeździ! A w Mondku przebiegu nie sprawdzaliśmy, bo niestety w ASO da się tylko, jak był w ASO serwisowany, a co do tego gwarancji nie mamy ;-)

Kasiek to tez dobre wieści. Trzymaj się ciepło wierze że jest ci ciężko.

Jezu jaka jestem.umorodowana, dopiero skończyłam robić tort i tartę na jutrzejsze urodziny synka. Oby dobre były bi tort taki pierwszy raz robiłam :/

Nulini tak simsy ściągnęłam te ze wszystkimi dodatkami podejrzewam że tak jak ty z origina ;)

Nulini taaak wiem o tym Aso wlasnie. Ja licze ze facet nas nie okantowal, tym bzrdziej ze to znajomy taty i troche pedant samochodowy ;-) ja licze ze cjpciaz 3lata pojezdzi. Moze pozniej na nowy bedzie nas stac :-P

Nulini ja nie znoszę z dzieciakami na zakupy jeździć. Jeszcze z samą Nikolą ok, ale jak jest młody to oboje głupa dostają.
Uciekają, chodzą sobie gdzie chcą i w sumie zamiast coś obejrzeć to jak zdarta płyta się dre za nimi.

Po tym wczorajszym maratonie wszystko mnie dziś boli.
Młody wczoraj szybko poszedł spać i dziś już od 6 wariuje.
Za to młoda jeszcze śpi.

Co do samochodów to ja jestem wielką fanką japoncow i dlatego teraz kupujemy Nissana. Z fordami, renówkami i fiatami miałam takie przejścia, że szkoda gadać.
Renowki są tanie w zakupie, ale części to masakra, a już nie wspomnę o tych w dieslu.
My co prawda mieliśmy benzyniaka, ale jak tam jeden bęben kosztował 360 zł to nie chcę myśleć ile kosztuje do diesla.
Ł siostra też kupiła scenica to skrzynie 3 razy w ciągu kilku miesięcy robili

Hey, my gości do 2 w nocy mieliśmy a ja już spać nie mogę. Może jakiegoś grilla się zrobi ;)

Co do aut to mamy Mitsubishi i Volkswagena. Do obu aut częsci tanie choć właściwie wymieniliśmy tylko części eksploatacyjne. Nic się z nimi nie dzieje. Volkswagena wybraliśmy jednak specjalnie sprzed 2000 roku aby nie było problemu z pompowtryskami. Na szczęście mój mąż to ekspert samochodowy więc w każdym aucie zna plusy i minusy :)

Co do remontów, napraw etc. to mój mąż też wszystko robi, jest uczulony na fachowców hehe ;)))

KasiekZ najważniejsze, że już lepiej. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu.

Alecta jakie słodkie te Twoje dzieciaki :))) Powiedz matka lepiej prawdę, to nie one Cię wymęczyły tylko Ty je :))))

Nulini jak tam Simsy? Nagrała się?

reklama
Aza ja je tylko dobiłam zabierając je na salę zabaw hihi.
Taki miałam mój wredny plan żeby do końca się wyszalały i padły spać jak najszybciej sesese.
Nie przewidziałam tylko pobudki o 6 rano buuu :(

Dziewczyny podniecam się jak mrówka na okres, ale kurcze zadowolona jestem z moich ciążowych spodni.
Brzuch wygląda w nich jak ciążowy, bo w normalnych dżinsach to nie było wiadomo czy gruba jestem czy faktycznie ciąża.

Dzisiaj idziemy do kolegi z pracy zobaczyć jego Michalinke (strasznie mi się to imię podoba).

Simsy uwielbiam :)
Też już myślałam, że sobie ściągnę jak na zwolnienie pójdę hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry