reklama

Styczeń 2015

Jezyk jesli juz to mam za wysokie, bo standatdowo mam 100/60 a teraz glowa az dudni. Wiec nie chce kawy bo mi leb wysadzi a nie mam tu cisniwniomierza :-/

Sprite rozumiem. Szkoda ze nie jest Wasze bylobu latwiej

Nulini 1.8 a Wy?

reklama
Nulini- a tu cię zaskocze bo my właśnie mamy diesla i zarówno części jak i naprawa są śmiesznie tanie :)
Do opli jestem uprzedzona, rodzice mieli dwa i w obydwu bardzo szybko rdza wychodziła.

Doggi, u mnie leje od środy :angry:

agulqa, dlatego pali Wam więcej :tak: My mamy 2.0 145 koni, nasz sąsiad ma 1.8 i to w liftbacku i pali mu tyle samo, co nasz albo i więcej, a nasz przecież cięższy :tak: Tylko że my długo szukaliśmy tego silnika, bite 2 tygodnie bez auta, tylko szperanie na Allegro i Tablicy, bo tych 1.8 było sporo, a 2.0 jak na lekarstwo, no i chcieliśmy czarnego ;-) Za to w dieslach to można przebierać, benzynę mało kto sprzedaje, bo się nie psują...

jezyk, nie zaskoczysz mnie, bo moi rodzice mają ten sam model, co my, tylko w dieslu i wiem, że naprawy są cholernie kosztowne :-D Może trafił Wam się dobry egzemplarz, ale jak pójdą wtryski, to boli, pompa od 2000zł, jak my kupiliśmy benzynę, to po jakimś czasie mój tata zaczął sobie w brodę pluć, że się skusił na diesla, niby oszczędność w tankowaniu, a później za naprawy się wyrównuje... Z Oplami niestety tak jest, rdza je żre okrutnie :-( Moja Caliberka była nadgryzana na nadkolach :-( Zaś w Mondeo jest masakra z zawieszeniem, nie na nasze drogi :no:

Ale my mamy Focusa więc może ten model tańszy bo robilismy juz parę rzeczy i nie jest drogo, w przeciwieństwie do Volkswagena którego mieliśmy wczesniej.

Dżizas wykończyły mnie te moje dzieciaki na zakupach.
Normalnie dzisiaj jakiś diabeł w nie wstąpił, nic nie dali spokojnie obejrzeć, bo ciągle uciekali.
Spodnie i strój kąpielowy cudem udało mi się kupić.
A teraz szaleją "w nagrodę" na sali zabaw.
Mam nadzieję, że po tym szybciej spać pójdą (tak wiem wyrodna jestem ;) )

Powiem Wam, że dla nss jest super, tył ma wysoko, więc nie haczy o byle co, drogi trzyma się na zakrętach jak przyklejony, to chyba zaskoczyło nas najbardziej. Raz chyba jechalam Mondeo i z tego, co pamiętam to tył ma nisko, nasz Focus jest twardszy.

Hej ho

Leżę i odpoczywam. Zachciało mi się spaceru z zakupami i myślałam, że nie dojdę do domu... Brak tchu, twardy, bolący brzuch. Ale jakoś się doczłapałam.

Kasiekz, Indi, mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy!

Auta nie mamy, więc chętnie czytam o waszych doświadczeniach ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry