reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam Dziewczyny,
Właśnie wróciliśmy znad jeziorka - byliśmy nad Białym od piątku.
Było super - pogoda przecudna - nawet się skusiłam na kąpiel.
A od wtorku powrót do rzeczywistości - znowu praca.

Indi, Kasiekz też trzymam kciuki - na pewno z każdym dniem będzie lepiej.

agulqa, ja się nauczyłam na błędzie ;-)

Ech, jutro USG cycka...
Trzymajcie kciuki, żeby dziadostwo się zmniejszyło albo najlepiej w ogóle zniknęło...

Nulini powodzenia będzie super hiper! :)

Nie nadrabiam bo mam focha na bb cały dzień nie mogłam się zalogować jakiś mieli problem albo to tylko ja, le tam ważne ze justin timberlake mi śpiewa do snu i świat od razu piękniejszy. Możecie mnie uważać oficjalnie za jego psychofanke, słusznie, jestem nią <3

Doggi ja wczoraj też nie mogłam się zalogować :/
Z lapka jeszcze jakoś szło, ale z telefonu to ni chu chu :/

Jak mi się nie chce :p
Właśnie rozpoczynam moje ostatnie 6 dni w pracy i mam z tego powodu meeega lenia heh

Witam porannie. Ja od pół godz. nie śpię bo obok budują blok i jak zawsze zaczęli już o 6 rano...

Nulini kciuki za cycory zaciśnięte...

Doggi ja miałam problem z wejściem 2 dni temu.

Hej dziewczynki! Ja codziennie wstaję o 6 bo tak mnie budzą moje małe kozy :). ( córki czyli :)
Co ile tygodni macie robione usg? bo mi lekarz powiedział że na nfz w przychodni przysługują mi tylko 3 w czasie całej ciąży. Miałam w 14 t.c. teraz mam czekać do 20 tygodnia. Strasznie długo jak dla mnie. Mam tą kosmówkę nisko i się martwię czy wszystko gra. Myślicie żeby iść prywatnie?

Karpanna ja mam usg na każdej wizycie, ale ja chodzę prywatnie. Za to wizyty teraz będę miała co 4 tygodnie więc następna wypada jakoś na 18/19 tc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry