reklama

Styczeń 2015

Nieobecna- a może zamiast spaceru to odpoczywaj. Jeśli plamilas żywą krwią to zanim zaczniesz spacerować skontaktuj to z lekarzem. Wspolczuje przeżyć :(

reklama
Mniej wysiłku mnie kosztuje spacer z Młodym (chociaż chwilę posiedzi w piaskownicy) niż siedzenie w domu - co chwilę chce na ręce.

Mogłam wczoraj pojechać do szpitala od razu gdy krew się pojawiła ale Mąż w Zakopanem i nawet nie miałam z kim Młodego zostawic. :(

Ostatnia edycja:
Nulini ja to kiedyś przez ta kobietę albo osiwieje , albo zrobię jej/komuś/ sobie krzywdę albo napisze ksiazke/bloga o mądrościach "mamusi" bo to sie chwilami w pale nie mieści jak mozna być znawca od wszystkiego :-) zakichany omnibus.

groszq, to ja mam taką babcię od strony taty... Wiedzę czerpie z telewizji i gazet i jest ekspertką OD WSZYSTKIEGO!!! A jak jej się powie, że z czymś nie ma racji, to co my gówniarze możemy wiedzieć, jak ona w telewizji widziała/słyszała i wie lepiej! Do tego doktorat z medycyny wszystkich dziedzin...

yggam fajnie, że wypoczełaś :)

Ech, jutro USG cycka...
Trzymajcie kciuki, żeby dziadostwo się zmniejszyło albo najlepiej w ogóle zniknęło...

trzymam kciuki! bedzie wszystko ok:)

doggi mi tez wczoraj bb nie dzialalo, praktycznie caly dzien. ani na kompie ani na tablecie. Ł sie smial, że to uzależnieniem zalatuje ;p

karpanna ja wizyte mam co 4tygodnie i na kadej wizycie mam usg robione

nieobecna trzymam kciuki by bylo wszystko ok! daj znac pozniej co i jak, nie odpuszczaj. w szpitalu poznalam kilka dziewczyn co zbagatelizowało plamienia. lepiej jedz i sie upewnij!!!

trzymam kciuki za wizytujące, wszystkie :)

groszq lacze sie z Toba w bolu! :) ja teraz juz milcze, zaciskam zeby i czekam na mieszkanko.

Witam.

Karpanna ja mam na każdej wizycie co 3-4 tyg a też na NFZ mam

Nulini bo nie miałam z kim ;( mąż nie chciał bo "nie będę patrzył jak się slinisz na jakiegoś gosteczka" a bilety dość drogie wiec nikt nie chciał jechać ;((((

groszq ja też ja też chodzę i krzyczę na wszystkich wydaje mi się jakby mnie sami idio.ci otaczali!!!! I wszyscy jakby mi na złość wszystko robili chodzę zła jak osa

nieobecna pogadaj z położną i nie laz nigdzie
Jak mały chce na ręce to powiedz nie i koniec, popłacze, potupie i mu przejdzie :)

groszq to mój teść wie wszystko o wszystkim ale mnie śmieszy tym bo ja zawsze się z nim specjalnie sprzeczam i mam inne zdanie ;) ale po jakimś czasie już tylko się śmiał ze jako jedyna nie boję się postawić ;) ale teściów mam naprawdę super i teść i tesciowa super ludzie ale np wiem ze gdyby moja mama była moja teściowa to bym jej nienawidziła :P

Ok dziś misja sprzątanie bo syf kiła i mogiła! A zrzęda dziś ma wolne wiec juz wiem ze będzie to dzień kiedy dużo będę krzyczeć :D byłam wczoraj z moją sis i Olą znów w sushi hous i chłopcy zrobili nam kurczaka na słodko z ryżem i jakąś sałatka i kuźwa padlysmy na glebę ;) tak pyszne ze umarłam z rozkoszy :D i jak pięknie podane, ulala :) chciałam fotki zrobić żeby wam pokazać lokal i piękne danie ale zapomniałam wziąć telefon ;(( musze jutro w takim razie pójść znów, niech stracę ;))) oni się mnie tak szybko nie pozbeda ;)

Doggi, ze mną na koncert ATB też nikt nie chciał jechać :-( Na szczęście mam kumpla zapaleńca, bardzo chciał jechać, ale żonka go nie chciała puścić i też o mały włos nic by nie wyszło... Za bilet płaciliśmy 170zł, ale przejazd do Poznania za darmo, bo z blablacar braliśmy 3 osoby w jedną i drugą stronę i się zwróciło :-D

Nulini to spoko i cena nie taka zła justin kosztował coś koło 400zl ;( i w Gdyni gdańsku czy gdzieś to dosłownie drugi koniec polski dla mnie i nikt poza mną mię chciał zapłacić tyle za koncert ;((( a sama nie chciałam jechać bo to jednak daleko, pełno ludzi iiasto którego nie znam w ogóle :(

reklama
To ja tak miałam z Metallica, bilet koło 400 zł i grali w Warszawie. Za daleko jak dla mnie, tym bardziej jak jestem w ciąży. Ale w ogóle mam pecha bo jak w 2008 grali w Chorzowie to też byłam w ciąży i dooopa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry