reklama

Styczeń 2015

Dzień dobry :)
Oj szybka mija czas. Do końca 1 trymestru to sie ciągnęło, ale teraz...
Czy Wy w ciazy tez miewacie głupie sny??? Mnie potrafi sie przyśnić szkoła podstawowa, koledzy, nauczyciele. Ale w każdym śnie jestem w ciazy :-)

reklama
Witam przyszłe mamusie! Ja będę mamą po raz drugi, termin mam na 25 stycznia :) Fajnie znów powrócić tu na forum, wcześniej udzielałam się szykując do porodu z synkiem, a tu mam nadzieję,że miło będzie spędzać czas na ponownych pogawędkach o naszych brzuszkowych dzidziusiach :)

Ja tam z kolei bym się o kilka tygodni przesunęła do przodu. U mnie tylko troszkę brzuszek widoczny, ostatnio to prawie w ciąży się nie czuję...no, chyba że moje zadyszki mi przypomną. Dzidziuś jeszcze nie fika w brzuszku...
LayDeek, oj sny miewam ostatnio bardzo głupie ;)

LayDeeK oj jakie ja.mam sny...

jezyk ja ciągle myślę że to tak wcześnie wcześnie a tu już koniec 4 miesiąca!!! Jackie czuje jakbym się dowiedziała jakoś ze 3tyg temu ;)

Macauly witaj rozgość się :)

Widzę,że tu większość z Was będzie już podwójną mamusią :) Mnie ta ciąża z kolei strasznie się wlecze, w sumie, niekiedy zapominam,że w ogóle w niej jestem :) Na początku to w ogóle było strasznie pod górkę, non stop plamienia, krwawienia...myślałam,że stracę to moje maleństwo (tym bardziej,że już jedno poronienie było). Ale dzidzia jest na tyle silna i zawzięta,że się nie poddałyśmy i tak o to zaraz stuknie 15 tydzień. Czy któraś z was wie już mniej więcej jaką płeć dzidziusia nosi pod serduszkiem? Wiem,że dużo kobiet dowiaduje się w 13-14 tyg, ale chyba najszybciej wtedy rozpoznać można chłopca. Ja po mimo,iż poszłam do gin na genetyczne usg prywatnie, to nic nie chciał mi powiedzieć. Trochę jobla mam na tym punkcie, bo strasznie marzy mi się dziewczynka. Choć wiadomo - priorytet aby było zdrowe! :)

Czesc Babeczki!
Wczoraj mialam Jakie's problem z forum, moglam Was czytac, ale nie moglam odpusywac, bo mi caly czas wyskakiwalo, ze jestem niezalogowana.

Nulini, powodzenia, daj znac co I jak.

Nieobecna, trzymam kciuki, zeby to krwawienie to nie bylo nic powaznego, ale doskonale wiem, jaki to stres.

Kasiek, jak u Ciebie? Ustalo krwawienie?

Macaulay, witaj!

Kapranna, co do spodni ciazowych, to ja zakupilam ostatnio kilka par w Primarku, niestety w pl nie ma. Te z h&m mi sie nie podobaja zupelnie. Sa z takiego twardego gumiastego materialu, ze czuje jak mi sie wzeraly w nogi jak zginalam w kolanie, wiec calkowicie odpadaja.
Mam wrazenie, ze the ciazowe rozmiary sa wieksze. Najmniejszy rozmiar 6 wisza na mnie jak na kiju, a normalne nieciaziwe sa bardziej opiete. Mi sie poki co powiekszyl tylko biust I brzuch, reszta jest mniej wiecej tak jak byla I mam problem teraz z ciuchami :(

reklama
A Macauly oj dzieci styczniowe niejednej mamie juz stresów dostarczyły ale silne i zawzięcie te maluszki się trzymają. Co do płci u mnie chłopak i u dużej części z tych co znają tez chłopak lata tylko u nieobecnej ;) a wszystko jest napisane na liście mam styczniowych ;)

Indi co do spodni ciążowych tez mi się tak wydaje, w ciszy z ola chciałam kupić jeansy ale nie kupiłam bo rozmiar 34 (!!!!!) (gdzie ja na moją dupcie taki malutki rozmiar) a one luźne!!! Spadały Mo normalnie!!!! Nie kumam tego

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry