reklama

Styczeń 2015

Hej wpadam tylko się zameldować ze żyję wyjazd udany ;-) teraz lecimy dalej na Elbląg do teściowej na 3 dni chyba ;-) później może jakieś namioty się zobaczy :-D wiec ten tydzień będę sporadycznie zaglądać

&&&&&&& dla wszystkich wizytujacych w tym tygodniu :-)

reklama
Macauly, cześć. U nas podobno dziewczynka :)
Spodnie z H&M'u szczerze mnie zawiodły. Spadają mi z tyłka i tak nieprzyjemnie strzelają w jednej nogawce. Kupiłam r 38 i niestety chyba okazały się za małe, mimo iż nie jestem za gruba, 54 kg. Spodnie wcale się nie chcą rozciągnąć. Dalej to chyba po prostu zainwestuję w legginsy.

Dziewczyny, co do snow to ja mam ostatnio same erotyki I to nawet niekoniecznie z moim mezem :D niestety powinnismy sue teraz powstrzymywac :( kurcze mi w ciazy strasznie libido podskoczylo.

Wracajac do ciuchow, to ja sue jeszcze mieszcze w zwykle legginsy, chociaz ostatnio przymierzalam the ciazowe z h&m to masakra jakas, dlugasne takie jak anji rubik conajmniej :)

Witam dziewczyny:-)
Dawno mnie nie bylo i przejrzalam co i jak, ale odp ciezko na tyle stron;-) mam duzo mlodsza siostre na wakacjach, za tydz jade na 4 dni do domu i ja odwoze a zabieram chrzesniaka i pod koiec wakacji znow starsza siostra z rodzina po niego przyjezdza, wiec normalnie udzielac sie bede dopiero po wakacjach:baffled: nie daja mi sie nudzic;-)

a do tego te upaly to ja ledwo zywa jestem jak juz wyjde gdzies to koniec;-) udanych wizyt zycze i dobrych humorkow:-)

reklama
Doggi, no sama na bank bym nie pojechała na koncert :no: A tak to ten kolega mnie po koncercie podsadził pod sceną i byłam oko w oko z Andre, jak mi zdjęcie podpisywał :-D:-D:-D

Doggi, jezyk, Dżizas, a ja myślałam, że 170zł za bilet to kupa kasy! :szok: No ale ja to się nie znam, to był mój pierwszy w życiu koncert :-D

agulqa, a skąd masz Sims 3? Bo w "2" wpienia mnie kijowa grafika :baffled: A jak Ł zareagował na Twoje postawienie się???

Unita, mnie ostatnio wyprowadził z równowagi wydatek u dentysty i mąż wielce zdziwiony, że o taką bzdurę tak ryczę...

McPearl, u mnie siary brak, ale nie ściskam cycków, żeby sprawdzać ;-) W pierwszej ciąży lało mi się już przed porodem, a i tak problemy z karmieniem miałam :dry:

jezyk, mnie się nadal wlecze... Dopiero początek 4 miesiąca...

LayDeeK, ja mam masakryczne sny :baffled: Często jakieś rzeźnie, krew, morderstwa i ogółem głupoty...

Macauly, na wątku z USG chwalimy się płcią :-D Dużo z nas już zna :-D

Indi, z Tośką ciągle miałam erotyki, a teraz ledwie dwa :-(:-(:-(

Z cycem OK!!! :-D:-D:-D
Raczej nie zmiana nowotworowa, bo się bardzo guzek zmniejszył od ostatniej wizyty, a gdyby to był gruczolakowłókniak, to by został taki, jak jest, albo by urósł :-D
Więc mam się nie niepokoić i kontrola w grudniu, żeby przed porodem sprawdzić :-D
Kamień z serca :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry