reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej,

Trzy dni imprez za mną:) Wczoraj pod wieczór miałam już dosyć wszystkiego. W sumie to tylko siedziałam i jadłam;)

Mam problem z rezerwacją miejsc nad morzem. Wszystko zajęte a w ciemno to na pewno nie pojadę. Chyba skończy się na niczym. Dzisiaj po Dębkach dzwoniłam to same pokoje 4 osobowe albo domki 6 osobowe. My jedziemy tylko z córką to szkoda płacić za 4 os.

Nulini, zarejestruj sie na zusowskim pue, to będziesz wszystko widziała. Kiedy decyzja, kiedy wypłata i ile :) dzięki temu wiem, że nie mam w tym miesiącu kontroli :) fajna sprawa!

Ewi, a Ustka wchodzi w grę? Bo jak tak to daj mi cynk na priv. Mam tam rodzine, wiec moze udałoby sie coś załatwić :)

No wizyta w zusie jest konieczna w celu potwierdzenia danych.
Mozecie odrazu isc do zusu i poprosić o założenie pue. Pani poprosi o dowód i adres mailowy i na maila przyjdzie login i hasło do zmiany na swoje.

Adres strony https://pue.zus.pl/portal/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jezyk to wtedy duuuzo cieplych kapieli i przytulanek ;)

Ł sie obrazil, mialam go odebrac z ina i przy okazji bo witaminy jechac, ale ze za 2dni bede miala w innej aptece o 16zl taniej to przezyje jeszcze 2 dni z samym kwasem foliowym i nie jade. wielka krzywda mi sie dzieje, bo musi wrocic do tuczna autobusem, ktory bedzie mial 30min pozniej niz przyjedzie do Ina z Torunia. a w tym czasie to on juz w domu moglby byc, tylko nie wie ze autobus kosztuje 5zl a paliwo ze trzy razy wiecej ;p taka sknera ze mnie moze ktos pomysle, a to po prostu system motywacyjny :P wali fochami i tylko wkurza mnie dziad jeden ;p

reklama
W sumie racja bo tak to każdy może się podszyć i sobie sprawdzać. Ja mam zus daleko od siebie, nie chce mi się jechać ehhh...

Jezyk niech mąż szuka bo to przez niego tak odwleczone, nawet nie wiem czy już ma ten urlop zaklepany. Mi lekarz już tydzień temu powiedział że mogę jechać to były większe szanse. Dzisiaj to już 4 dni przed to wątpię że coś znajdziemy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry