agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi ja mam prawko i mamy samochod, jak zaszlam w ciaze to kupilismy. Ł nie ma prawka i jak zawsze na wszystko "ma czas". wczesniej czasem go wozilam, teraz coraz czesciej mu odmawiam bo mecza mnie juz podroze, pasy i takie upały. wiec niech radzi sobie sam
jak kilka razy pojedzie autobusem, albo pojdzie z buta to pobiegnie zrobic 
mcpearl mi nic nie leci, ale sutki tez bola, chociaz duzo mniej niz poprzednio.
swoja droga dziewczyny macie jakies sposoby na przygotowanie piersi do karmienia? ja podczas kapieli szorsttka strona myje sobie piersi, glownie sutki, ale nie wiem czy to cos da, jesli chodzi o hartowanie? moze macie jakies sposoby?
jezyk to ja wg ostatniego USG dzis zaczynam 18tc ;p wg OM tak jak suwaczek pokazuje. to juz prawie polowa, leci jak szalone
ale to chyba dobrze, tym bardziej ze ostatnio w miare ok sie czuje. poza tym, czas zacznie mi zapieprzac jak juz pojdziemy na swoj i remontem sie zajmiemy 
Witaj Macauly! czas glownie na forum bb bardzo szybko leci
co do płci to mi gin powiedział, że po 20tc powie, ale teraz jak pójdę będę w 19 i mam nadzieje, że czegoś się dowiem 
co do objawów, hmmm... dzidzia ostatnio chyba ciągle śpi, albo jakaś spokojniejsza jest. jedyne co to bolą mnie sutki, szybko się męczę, dużo śpie, brzuch rośnie no i kregosłup... ojjj tak. a zapomnialabym o moich obolałych udach i stopach 24h na dobe. ale czym są te wszystkie objawy przy mdłościach
na szczescie ich juz brak.
femme tacy to pozyja! baw sie dobrze
nulini byl wielce zawiedziony bo czesto nie chcialo mi sie jechac, ale jednak jechalam. dzis powiedialam kategorycznie nie, ze wzgledu na upaly i na to ze nie zamierzam sama tyle czasu siedziec. oczywiscie oburzyl sie, ze samochod stoi a on musi jechac autobusem. to powiedzialam mu by poszedl na prawko to autko bedzie czesciej wykorzystywane, a on nie bedzie bezsensownie tracil czasu. nie dyskutowalam, bo nie chcialo mi sie jechac, taki żar że nie ma czym oddychac i nie zamierzam sie meczyc
a simsy zorganizował Ł
co do cyca- ciesze sie ze wszystko ok i to nic groznego 
mcpearl mi nic nie leci, ale sutki tez bola, chociaz duzo mniej niz poprzednio.
swoja droga dziewczyny macie jakies sposoby na przygotowanie piersi do karmienia? ja podczas kapieli szorsttka strona myje sobie piersi, glownie sutki, ale nie wiem czy to cos da, jesli chodzi o hartowanie? moze macie jakies sposoby?
Dziewczyny kurcze ciągle łapie się na tym, że wydaje mi się, że dopiero początek ciąży i jak sobie uzmyslowie że to już 16 tydzień to nie mogę uwierzyć. Wam też czas tak jakoś szybko mija?
jezyk to ja wg ostatniego USG dzis zaczynam 18tc ;p wg OM tak jak suwaczek pokazuje. to juz prawie polowa, leci jak szalone

Witaj Macauly! czas glownie na forum bb bardzo szybko leci
co do objawów, hmmm... dzidzia ostatnio chyba ciągle śpi, albo jakaś spokojniejsza jest. jedyne co to bolą mnie sutki, szybko się męczę, dużo śpie, brzuch rośnie no i kregosłup... ojjj tak. a zapomnialabym o moich obolałych udach i stopach 24h na dobe. ale czym są te wszystkie objawy przy mdłościach
femme tacy to pozyja! baw sie dobrze

nulini byl wielce zawiedziony bo czesto nie chcialo mi sie jechac, ale jednak jechalam. dzis powiedialam kategorycznie nie, ze wzgledu na upaly i na to ze nie zamierzam sama tyle czasu siedziec. oczywiscie oburzyl sie, ze samochod stoi a on musi jechac autobusem. to powiedzialam mu by poszedl na prawko to autko bedzie czesciej wykorzystywane, a on nie bedzie bezsensownie tracil czasu. nie dyskutowalam, bo nie chcialo mi sie jechac, taki żar że nie ma czym oddychac i nie zamierzam sie meczyc