reklama

Styczeń 2015

Doggi ja mam prawko i mamy samochod, jak zaszlam w ciaze to kupilismy. Ł nie ma prawka i jak zawsze na wszystko "ma czas". wczesniej czasem go wozilam, teraz coraz czesciej mu odmawiam bo mecza mnie juz podroze, pasy i takie upały. wiec niech radzi sobie sam ;) jak kilka razy pojedzie autobusem, albo pojdzie z buta to pobiegnie zrobic ;)

mcpearl mi nic nie leci, ale sutki tez bola, chociaz duzo mniej niz poprzednio.

swoja droga dziewczyny macie jakies sposoby na przygotowanie piersi do karmienia? ja podczas kapieli szorsttka strona myje sobie piersi, glownie sutki, ale nie wiem czy to cos da, jesli chodzi o hartowanie? moze macie jakies sposoby?

Dziewczyny kurcze ciągle łapie się na tym, że wydaje mi się, że dopiero początek ciąży i jak sobie uzmyslowie że to już 16 tydzień to nie mogę uwierzyć. Wam też czas tak jakoś szybko mija?

jezyk to ja wg ostatniego USG dzis zaczynam 18tc ;p wg OM tak jak suwaczek pokazuje. to juz prawie polowa, leci jak szalone :P ale to chyba dobrze, tym bardziej ze ostatnio w miare ok sie czuje. poza tym, czas zacznie mi zapieprzac jak juz pojdziemy na swoj i remontem sie zajmiemy :szok:

Witaj Macauly! czas glownie na forum bb bardzo szybko leci;) co do płci to mi gin powiedział, że po 20tc powie, ale teraz jak pójdę będę w 19 i mam nadzieje, że czegoś się dowiem ;)

co do objawów, hmmm... dzidzia ostatnio chyba ciągle śpi, albo jakaś spokojniejsza jest. jedyne co to bolą mnie sutki, szybko się męczę, dużo śpie, brzuch rośnie no i kregosłup... ojjj tak. a zapomnialabym o moich obolałych udach i stopach 24h na dobe. ale czym są te wszystkie objawy przy mdłościach ;) na szczescie ich juz brak.:)

femme tacy to pozyja! baw sie dobrze :tak:

nulini byl wielce zawiedziony bo czesto nie chcialo mi sie jechac, ale jednak jechalam. dzis powiedialam kategorycznie nie, ze wzgledu na upaly i na to ze nie zamierzam sama tyle czasu siedziec. oczywiscie oburzyl sie, ze samochod stoi a on musi jechac autobusem. to powiedzialam mu by poszedl na prawko to autko bedzie czesciej wykorzystywane, a on nie bedzie bezsensownie tracil czasu. nie dyskutowalam, bo nie chcialo mi sie jechac, taki żar że nie ma czym oddychac i nie zamierzam sie meczyc ;) a simsy zorganizował Ł ;) co do cyca- ciesze sie ze wszystko ok i to nic groznego :)

reklama
Nulini, super, ze to nic groznego :)

Co do czasu,to mi sie dalej wlecze :( tak czekam do kazdego piatku, kiedy to nastepny tydzien sie zaczyna. Ja juz bym chciala miec naszego synka na rekach :)

...oczywiscie oburzyl sie, ze samochod stoi a on musi jechac autobusem...

No ten argument powalił mnie na kolana! Ech, mężczyźni...

Indi, mnie się cały tydzień wlecze, później weekend z bata strzela, poniedziałek i we wtorek pyk, następny tydzień :-D

A jeszcze zadzwoniłam do ZUSu i znów dobre wieści!
Papiery wpłynęły w piątek, chyba komplet, bo odnotowane w systemie, więc teraz 30 dni kalendarzowych i może wreszcie będę mieć kasę!!!
Ciekawe, czy zajmie im to bite 30 dni, mogliby się szybciej uwinąć, to by wpłynęło przed wakacjami, a jak pojedziemy na przedostatni tydzień sierpnia, to bez grosza...
Ale chociaż będzie się można zapożyczyć, bo będzie z czego oddać :-D

Macauly a ja mam termin na 24 stycznia. Co do płci to nie wiem bo zawsze się dowiadywałam po 20 tygodniu dopiero. Mam 2 córeczki. Mi się dłuży bo też mam problemy w ciąży. Cieszyłabym się jakby była zima już:). Ja mam okropne sny wręcz koszmary i źle mi się śpi.

Miłego dnia babeczki :happy2:
u mnie średnio byłam w pracy,bo gin nie dał zwolnienia,w ogóle wizyta trwała 3 minuty,bez sensu:-( ale w piątek idę prywatnie do innego
Nulini dobre wieści z zus :happy2: ide nakarmić rodzinę
Witaj Macauly
Mnie czas leci -już 5 miesiąc

Karpanna no właśnie są różne teorie co do miesięcy ciąży, mi lek np mówił ze tygodnie dzielimy przez 4 (ilość tyg w miesiącu) i wtedy wychodzi ile jest np kończysz 16 tydz to kończysz 4ty miesiąc bo 16/4=4 a gdzieś w necie widziałam ze piąty od 18 tyg wiec kit wie jak to jest ja wolę sugerować się tym co lekarz mówi nuż piszą w necie ;) bo ciąża tak naprawdę trwa 10miesievy księżycowy czy coś dlatego przez 4 się dzieli

Nulini pewnie ze argument dobry, bo samochod jest 'nasz' a tylko ja z niego korzystam <lol> ale czy ja mu bronie?:D ciesze, sie ze siank Ci wpadnie. najwazniejsze ze juz jakies wiesci sa :)

ja tam nie wiem od kedy 5miesiac, ale wiem, ze konczy mi sie 17tc :D a dopiero co byl 6 ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry