• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa- jak się pary razy przejedzie autobusem w tym upale to szybko nabierze ochoty na zrobienie prawka :D
dla
mnie to nie problem wsiasc w auto i po niego jechac, i tak nic nie robie. ale zołza ze mnie, robie to celowo by na prawko poszedl. w samochodzie jest klima i duzo wiece kasy by nie zjadl samochod do torunia i z powrotem niz on na autobusy wydaje. wiec niech jezdzi i sie poci to moze skuma o co kaman ;p tym bardziej ze w grudniu z wielkim brzuchem gdzie slisko na drogach na pewno nie bede po niego jezdzic ;p

karpanna w większości jest napisane ,że 5 miesiąc jest od 18 tygodnia,i ja tak licze
Jezyk ​oczywiście,że chciałam zwolnienie,ale gin nie widzi podstaw,jak powiedziałam np.,że często głowa mnie boli to dał mi skierowanie do neurologa

ange witaj!

agulqa! Pewnie, całe życie go wozić nie będziesz... Czy to końcówka ciąży, czy dziecko chore... Niech rusza dupkę, póki ma mniej na głowie :-D

Ja oczywiscie nie mam jak was nadrobic:/
Ale laskiiii...u mnie okazalo sie ze nie krwiak a jedynie peklo naczynko z wysilku/dzwigania:) Szyjka juz zamknieta i dluga:) Bede tu az skoncze plamic (na brazowo bo oczyszcza sie), conajmniej do czw-pt.
Sciskam!

agulqa, ja termin miałam na 2 stycznia z Tosią i Sylwestra sobie darowałam, siedzieliśmy w domu i po północy już lulu, na wypadek, gdyby coś wcześniej ruszyło :-D żeby mieć siły :-D Tak trzymaj! Wkurzaj chłopa, niech się weźmie za prawko!

LayDeeK, ja mam od dawna konto na PUE, ale nie umiem szukać tych wszystkich informacji :-(

kasiekz, SUPER WIEŚCI!!! :-D

LayDeeK Ustka za daleko bo my spod Lublina jedziemy. Jeszcze młoda marudzić będzie. Dzięki za dobre chęci;)

Ja już w innych wioskach szukam i nic haha. Chyba urlop trzeba zmienić;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry