• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Bada moglas mu powiedziec zeby sam soie do neurologa poszedl ;-)

Ange witaj! Napjsz cos wiecej o sobie i rozgosc sie :-)

Megami ale on wlasnie wierdzi ze wielce zajety jest :-P to ja mu jeszcze czas na nic nierobienie skroce dojazdami :-P

Kasiek super ze wszytko ok :-) daj znac czasem co u Ciebie i wracaj do nas :-)

Nulini z tym sylwkiem to zart byl :-) ja do Ł juz sie smialam ze to wie, moze mu zafunduje sylwesta zycia na porodowce :-P rodzicom tez juz powiedzialam ze na swieta moga oni przyjechac, ja sie z domu nie ruszam ;-) no wkurzam i qkurzac bede poki nie zrobi. Najbardziej sie wkurzam jak sobie pomysle ze za rok chcemy na wakacje jechac i co, ja mam cala droge prowadzic?! Niedoczekanie!!!

reklama
Kasiekz więcej oszczędzania się:-)
Angie witaj:-)

Laski
dawajcie mi zielone please bo jutro usg i zobaczymy czy łożysko mam przyklejone i czy się trochę podniosło.....rany ja juz zaczęłam 5 miesiąc -Szok!

jeśli chodzi o moją ciążę to niestety zagrożenie jest, bo mam macice dwurożną i w 7 tyg wystąpiły plamienia - chyba z przepracowania (byłam nianią), więc od razu zwolnienie i zostało mi łóżko. Teraz jest okey, ale cały czas luteina (2x2) i duphaston (1x2), ale jestem dobrej myśli:) i trzymam kciuki za nas wszystkie :)

a czy któraś z Was też ma macicę dwurożną?

Jeny nie mam jak Was nadrobić.
Dzisiaj w pracy mieliśmy taki sajgon, że nawet do kibelka nie było kiedy wyjść i jeszcze na dodatek nasza regionalna na audyt przyjechała.
W południe gadając z kolejnym klientem tak słabo mi się robiło, że myślałam, że zemdleje i to mimo klimatyzacji ustawionej na 17 stopni.
No, ale byle do końca tygodnia i wolne (o ile gin z L4 problemu nie będzie robił).

Posiedziałam chwile z dzieciakami i mężem na dworzu, a teraz odpoczywam w domku, a oni jeszcze zostali.
Miałam sobie gulasz odgrzać, ale coś nie mam w ogóle ochoty na jedzenie, jedynie hektolitry picia bym pochłaniała.
No i muszę się jeszcze zmotywować żeby zdjęcia telefonu porobić, bo chcę go na allegro wystawić no chyba, że któraś z Was chętna hihi :)

LayDeeK, aaaa widzisz! Ja do tej pory nie miałam zakładki "Świadczeniobiorca", dopiero teraz mam :-D Dzięki! :-D Ale jeszcze nic nie mam w zasiłkach :-( Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

agulqa, hehe, to życzę Wam MEGA upałów i żeby Ł ciągle busem jeździł :-D Ja na Sylwka zabroniłam mężowi pić, tylko lampkę szampana, NA WSZELKI ;-)

alecta, jak gin będzie robił problemy, to się na niego z pazurami rzuć! Powiedz, że masz CHOLERNIE stresującą pracę i że chyba nie chce Cię mieć na sumieniu, jak padniesz w robocie!

Matko, jutro cały dzień poza domem, jestem PRZERAŻONA!
O 10 wyjeżdżam do Warszawy, od 15 mamy rezerwację płyty poślizgowej, nie wiem, ile te ćwiczenia potrwają, więc w domu będę w nocy! :szok:

Nulini z pazurami to może nie, bo później przy porodzie może mi się "odwdzięczyć" hehe.
Po prostu zacznę ryczec, że już nie daje rady, kręgosłup mnie coraz bardziej boli (tu nie skłamie) itp.
Chociaż mam nadzieję, że nie będę musiała tego robić :p

Ange pierwsze slysze o czyms takim ale sporo z nas plamilo/krwawilo z roznych powodow

Laydeek masz racje, pelen romantyzm ;-)

Alecta moze powiedz mu ze prawie zemdlalas jakbu problemy robil, ze przemeczenie itp

Nulini nie zycz upalow bo ja ledwo zyje. Od wczoraj ciagly zgon przez te pogode :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry