reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk nic mi nie mow. Ja jestem wlasnie po klotni z Ł po tym jak wzielismy kartke i zacxelismy rysowac wizje mieszkania. Jakas porazka. Do tego on chyba mysli ze wzystko kupi w sklepie "wszystko po 2zl" . Nosz kuzwa mac. Nie odzywamy sie do siebie i na tym koniec naszych pomyslow

U mnie znowu mąż się nie wtrąca, jak to mówi to już nie jego bajka. Mam powybierać kolory, płytki, panele itp.a on mi to wszystko położy tak jak będę chciała.

jezyk, taki mąż to skarb!!! Mój był tak uparty, jak agulqi - we wszystkim maczał palce, nic mu się nie podobało, wszystko inne ma być i ciągłe kłótnie...

Mój maz generalnie sie nie wtrąca. Za dwa tyg mamy malowanie. Kolory miałam wybrać ja, a on tylko ma zaakceptować :)
Dziewczyny, czy u Was na brzuszkach pojawiła się już ta ciemna kreska - linea negra???

Kasiek, super, ze to nic powaznego. U mnie to samo bylo.

Czesc Ange!

Laydeek, gratulacje rocznicowe :) my nas,a 3 rocxnice spedzimy w ten Sam sposob :)

Jezyk, a to jest wlasnie to, co lubie najbardziej :) no I wlasciwie to moja praca. Jesli nie masz pomyslu, to poprxegladaj sobie houzz albo remodista, tam jest cala masa inspiracji. Powodzenia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry