Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jezyk no właśnie teść powiedział ze od pogody może bardziej być odczuwalne ale nie tyle żeby nie móc na nogę stąpać :/ nawet rezonansu zrobić nie Możemy żeby zobaczył teściu co się tam dzieje
No zobaczymy jak to jest ale generalnie w kwestii kołana ufam mu bo to jego konik i jak mówi ze nie powinno to coś jest w tym ale narazie mam obserwować i smarować ketonalem żel powiedział ze może hormony robią popłoch
Ufff... wreszcie Was nadrobiłam. Dzisiaj dowiedziałam się, że moja przyjacióła jest w 7 tc. Fajnie, będziemy razem z dzidziami śmigać Dopiero co skończyliśmy szykować cukinię faszerowaną i teraz czekamy ))
Ewi a chcesz do Łeby? Ja zarezerwowałam domek tutaj: Domki - Łebski Kemping i jeszcze były wolne miejsca.
Nulini super, że z cycorkiem ok ))
Laydeek wszystkiego najlepszego na te 2 latka
Agulqa bardzo dobrze zrobiłaś z mężem ))) Może się wreszcie zmobilizuje...
KasiekZ super, że to nie krwiak. Szybkiego powrotu do domku
Doggi ja po peknieciu i zlamanij srodstopia mam czasami tak samo od pogody.
Moze przejedzie? Obyy
Aza fajnie, ja nikogo znajomego obok siebie a co dopiero w ciazy :-( a co do Ł to na to licze chociaz dxis mi powiedzial ze praca na etacie, rozkrecanie firmy itp pochlania tyle czasu ze nie znajdzie na prawko. Tym bardzidj ze w inie niemma, jedynie konin lub bydgoszcz :-\ porazka. Ale ja menda nieugieta jestem i jutro tez z nim nie jade
Dzis oczywiscke klotnie i sprzeczki, powiedzialam tesciowej ze to jej i babci wina ze Ł nie sprzata bo one zwracaja mu raz uwage i same robia zanim in wstanie a potem chodza i sie dra na niego z mnie to wkurwia. Obrazily sie chyba. ;-)
Aza ja dzisiaj nawet mówiłam że szkoda ze się z Tobą nie zgadałam i że razem 4 osobowego nie wzieliśmy hehe, a my tylko we dwoje a 4 osobowe czy 6 osobowe to są. Jutro ma oddzwonić jedna Pani z Dębek, jak nic nie będzie miała to będziemy myśleć nad zmianą miejsca
Ewi a widzisz, można było )) My też tylko we 2 dwoje i Konrad )) Domek wzięliśmy ten 4 osobowy bliźniak za 220 zł. Zobacz zdjęcia, całkiem, całkiem. Są 2 kanapy i jedna rozkładuszka na której położymy Konrada. Fajnie bo blisko do morza a atrakcji też pełno. Wiesz, meleksem na wydmy, fokarium, park dinozaurów ))) Jak coś to pomyśl ))
Agulqa może kiedyś się spikniemy w Boszkowie? Jeździcie tam czasami?
Aza tu tak ale dzisiaj dzwoniłam i był taki domek za 350zł/4os i miał dwie sypialnie plus oddzielnie taki mały salonik, łazienkę i kuchnię. Liczę że nasza babcia u której wynajmowaliśmy poprzednie sezony coś wymyśli hehe, obiecała