reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk no właśnie teść powiedział ze od pogody może bardziej być odczuwalne ale nie tyle żeby nie móc na nogę stąpać :/ nawet rezonansu zrobić nie Możemy żeby zobaczył teściu co się tam dzieje

Maadlen no właśnie mi też chyba coś umknęło

Doggi- ale czasami tak jest, że może boleć bardziej, aż nie do wytrzymania, wiem po sobie. Zobacz jutro, może się okażę, że nic nie będziesz czuła.

Zmykam laski spać, dzisiaj przez wizytę nie miałam mojej popołudniowej drzemki i już zasypiam.
Kolorowych snów.

Ostatnia edycja:
No zobaczymy jak to jest ale generalnie w kwestii kołana ufam mu bo to jego konik i jak mówi ze nie powinno to coś jest w tym ale narazie mam obserwować i smarować ketonalem żel powiedział ze może hormony robią popłoch

Ufff... wreszcie Was nadrobiłam. Dzisiaj dowiedziałam się, że moja przyjacióła jest w 7 tc. Fajnie, będziemy razem z dzidziami śmigać :) Dopiero co skończyliśmy szykować cukinię faszerowaną i teraz czekamy :)))

Ewi a chcesz do Łeby? Ja zarezerwowałam domek tutaj: Domki - Łebski Kemping i jeszcze były wolne miejsca.

Nulini super, że z cycorkiem ok :)))

Laydeek wszystkiego najlepszego na te 2 latka :)

Agulqa bardzo dobrze zrobiłaś z mężem :)))) Może się wreszcie zmobilizuje...

KasiekZ super, że to nie krwiak. Szybkiego powrotu do domku :)

Doggi ja po peknieciu i zlamanij srodstopia mam czasami tak samo od pogody.
Moze przejedzie? Obyy

Aza fajnie, ja nikogo znajomego obok siebie a co dopiero w ciazy :-( a co do Ł to na to licze chociaz dxis mi powiedzial ze praca na etacie, rozkrecanie firmy itp pochlania tyle czasu ze nie znajdzie na prawko. Tym bardzidj ze w inie niemma, jedynie konin lub bydgoszcz :-\ porazka. Ale ja menda nieugieta jestem i jutro tez z nim nie jade :-P

Dzis oczywiscke klotnie i sprzeczki, powiedzialam tesciowej ze to jej i babci wina ze Ł nie sprzata bo one zwracaja mu raz uwage i same robia zanim in wstanie a potem chodza i sie dra na niego z mnie to wkurwia. Obrazily sie chyba. ;-)

Aza ja dzisiaj nawet mówiłam że szkoda ze się z Tobą nie zgadałam i że razem 4 osobowego nie wzieliśmy hehe, a my tylko we dwoje a 4 osobowe czy 6 osobowe to są. Jutro ma oddzwonić jedna Pani z Dębek, jak nic nie będzie miała to będziemy myśleć nad zmianą miejsca;)

Ewi a widzisz, można było :))) My też tylko we 2 dwoje i Konrad :))) Domek wzięliśmy ten 4 osobowy bliźniak za 220 zł. Zobacz zdjęcia, całkiem, całkiem. Są 2 kanapy i jedna rozkładuszka na której położymy Konrada. Fajnie bo blisko do morza a atrakcji też pełno. Wiesz, meleksem na wydmy, fokarium, park dinozaurów :)))) Jak coś to pomyśl :)))

Agulqa może kiedyś się spikniemy w Boszkowie? Jeździcie tam czasami?

Ostatnia edycja:
Aza tu tak ale dzisiaj dzwoniłam i był taki domek za 350zł/4os i miał dwie sypialnie plus oddzielnie taki mały salonik, łazienkę i kuchnię. Liczę że nasza babcia u której wynajmowaliśmy poprzednie sezony coś wymyśli hehe, obiecała;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry