reklama

Styczeń 2015

reklama
Aza dzień dla mnie rezerwuj;) do Łeby blisko;) byliśmy nawet rok temu;) My to takie dziki troche haha, od atrakcji jak najdalej, aby cisza i spokój;) Chociaż różnie ludzie rozumują atrakcję;)

Agulqa ale ja głupia, sprawdziłam tylko, że mieszkasz koło Gniezna i nie wiem czemu coś mi się ubzdurało, że to koło Leszna hehe... Z geografii zawsze byłam słaba :)

Ewi my ogólnie też nie lubimy tłoków ale atrakcje lubię bo uwielbiam poznawać nowe rzeczy :))) Do kiedy chcecie jechać nad Bałtyk?

Aza mu to Tuczno kolo Inowroclawia. Do Boszkowa Ł sprawdzil ze jakies 400km mamy ;-) ale jakbym sie do Wrocka kiedys wybierala dam znac ;-) noo ale mimo mam wszystko mam nadzieje nz jakis 'zlot styczniowek' ;-) a co do geografii nie martw sie, tez najlepsza nie jestem :-P

Elutka w przyszlym roku planujemy gdzies jechac, ale ze z bobasami roznie bywa to wyjdzke w praniu ;-)

Agulqa macie 170 km do Boszkowa (Boszkowo nie Boszków) to właściwie prawie tyle co my hehe :))) Jednak widzę, że Wy tam macie koło siebie jakieś jeziorka. Jest jakieś godne zainteresowania czy jeszcze się nie porozglądałaś?

reklama
Aza i dlatego mamy taki problem ze znalezieniem czegoś bo muszę 12 wracać, tak od ok 8-9 już więcej miejsc jest. Ale zwolnienie mi się kończy 13 i być muszę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry