Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aza dzień dla mnie rezerwuj do Łeby blisko byliśmy nawet rok temu My to takie dziki troche haha, od atrakcji jak najdalej, aby cisza i spokój Chociaż różnie ludzie rozumują atrakcję
Agulqa ale ja głupia, sprawdziłam tylko, że mieszkasz koło Gniezna i nie wiem czemu coś mi się ubzdurało, że to koło Leszna hehe... Z geografii zawsze byłam słaba
Ewi my ogólnie też nie lubimy tłoków ale atrakcje lubię bo uwielbiam poznawać nowe rzeczy )) Do kiedy chcecie jechać nad Bałtyk?
Aza mu to Tuczno kolo Inowroclawia. Do Boszkowa Ł sprawdzil ze jakies 400km mamy ;-) ale jakbym sie do Wrocka kiedys wybierala dam znac ;-) noo ale mimo mam wszystko mam nadzieje nz jakis 'zlot styczniowek' ;-) a co do geografii nie martw sie, tez najlepsza nie jestem
Elutka w przyszlym roku planujemy gdzies jechac, ale ze z bobasami roznie bywa to wyjdzke w praniu ;-)
Agulqa macie 170 km do Boszkowa (Boszkowo nie Boszków) to właściwie prawie tyle co my hehe )) Jednak widzę, że Wy tam macie koło siebie jakieś jeziorka. Jest jakieś godne zainteresowania czy jeszcze się nie porozglądałaś?
Aza i dlatego mamy taki problem ze znalezieniem czegoś bo muszę 12 wracać, tak od ok 8-9 już więcej miejsc jest. Ale zwolnienie mi się kończy 13 i być muszę...