reklama

Styczeń 2015

Fajnie Wam z tymi urlopami, ja cały sierpień i polowa września musze siedzieć w mieście. Bo w firmie urlopy i trzeba jakoś to ogarnąć :confused:

Dziewczyny z tych co znają płeć, robiła w końcu któraś z Was wróżbe z sody? :-D:-D sprawdziło się, albo kalendarz chiński? :-D:-D

reklama
Ewi jak coś to jak dzwoniłam do Łeby to jakiś domek mieli od 5, może i wcześniej jest bo ja to dopiero o d 5 się pytałam. Powiedz a zwolnienie nie możesz na telefon załatwić? U mnie jak coś można poprosić i odbiera się gdy można. Gorzej tylko z tym połówkowym...

żelka a Ty już znasz płeć?? Mi mówił że chłopak a w chińskim dziewczynka;) Zobaczymy co na połówkowym mam nadzieję tak na 99%

Aza ja muszę być pod stałą kontrolą lekarza bo ciąża zagrożona. Później on idzie na urlop jakoś.

Ewi zobacz sobie jeszcze na groupona, grupera itp. Może się coś trafi, my tam wykupilismy noclegi tyle że chwilę temu już. .
Agulqa ja też nue mam nikogo co by podzielal mój stan ;-) wszyscy zapracowani, poza gramicami Pl albo jeszcze imprezy w głowie.
Ja za tlokami też nie przepadam ale też nie lubię siedzieć na tylku dlatego planujemy coś pozwiedzać :-)
Wczoraj mi się śniło totolotek ;-) może to jakiś znak :-)
Dziewczyny wierzycie w to, że dzieci które jeszcze nie mówią widzą duchy?

Witam porannie! :)

Młody dziś pojechał do moich rodziców więc mam chwilę by naskrobać. Nie dam rady niestety Was nadrobić.

Byłam wczoraj u gin - nie było śladu po krwawieniu, prawdopodobnie z wysiłku i stresu jakieś naczynko pękło. Jedynie przestraszył mnie.. bo przez moment Olga stała się Leonem, ale prawdopodobnie to jednak tylko pępowina latała jej między nogami - uff ;)

A jak już była mowa o PUE (pomijając ilę kasy - naszej kasy - ZUS na nią wydał, to warto założyć sobie dostęp)... Która jeszcze nie wybrała ZUS czy OFE? ;) Przypominam, że 31 lipca mija termin! :)

reklama
Alecta, o klimie w pracy to ja mogę pomarzyć, ja mam 1 wiatrak na 5 osób, biuro na poddaszu i 6 chodzących non-stop komputerów, w tamtym tyg zabrałam z domu termometr- w biurze miałam 30stopni, ale dziś mam wrażenie, że było więcej, było obrzydliwie. Jeszcze 12 dni pracujących i urlop o ile wcześniej się nie zagotuję :baffled:

U nas bez klimy nie dałoby się pracować.
Mamy wielką witrynę przez którą non stop słońce daje czadu i mase lamp i reflektorów w salonie, które dodatkowo nagrzewaja całe pomieszczenie.
W zimę w ogóle ogrzewania nie musimy włączać, bo lampy wszystko nagrzewaja, że czasem na chwilę drzwi otwieralismy.

Nieobecna cieszę się, że wszystko dobrze :)

Co do remontów to mój mąż się do niczego na szczęście nie wtrąca.
Pozwala mi wybierać farby i podłogi, a on tylko zakłada heh.
I w sumie dobrze, bo jak mieliśmy robić remont po kupnie mieszkania i zapytałam go jaką ma wizję na nasz pokój to powiedział, że chciałby go pomalować na czarno - czerwono...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry