Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

)
mam dokładnie takie samo wrażenie, niedługo już połowa ??? szokja tam nie wiem od kedy 5miesiac, ale wiem, ze konczy mi sie 17tca dopiero co byl 6
![]()

popieram w 100%dla
mnie to nie problem wsiasc w auto i po niego jechac, i tak nic nie robie. ale zołza ze mnie, robie to celowo by na prawko poszedl. w samochodzie jest klima i duzo wiece kasy by nie zjadl samochod do torunia i z powrotem niz on na autobusy wydaje. wiec niech jezdzi i sie poci to moze skuma o co kaman ;p tym bardziej ze w grudniu z wielkim brzuchem gdzie slisko na drogach na pewno nie bede po niego jezdzic ;p
my większość rocznic podobnie, może w tym roku na 8 coś zorganizuję, na M liczyć nie ma co..LayDeeK my nasza 3cia rocznicę spędziliśmy tak: T w pracy do 23 a ja oglądałam mentaliste![]()
mogę podesłać moją wizualizację mieszkania, które odbieram w styczniu, może coś się nasunie - też mamy otwartą kuchnięJeśli chodzi o remonty to niedługo wykonczeniowka, której nie znoszę. Nie mam pomysłu na łazienkę, salon, no na nic![]()
w chińskim babeczka jak byk, a w brzuszku jednak mały byczekDziewczyny z tych co znają płeć, robiła w końcu któraś z Was wróżbe z sody?sprawdziło się, albo kalendarz chiński?
![]()