reklama

Styczeń 2015

reklama
Madlen ja tez zaciskam kciuki:-)

Ja nad jeziorem bylam kiedys w anastazewie pod namiotem i w skorzecinie :-) fajna sprawa. Z rodzicami pod namiot nie jezdzilam :-(

Miłego wtorku dziewczyny :-)

Zaciskam kciuki za wizyty dzisiejsze-a jest ich trochę :tak:

Do czasu mojej ewentualnej emerytury jeszcze 100 razy Zus powymyśla ,więc nie widzę sensu wybierać Ofe bo jak będą chcieli to i tak zlikwidują fundusze

Nulini moja mama za młodszego brata też robi wszystko,szczytem jest odrabianie za niego lekcji
.

Nulini babcia Ł tak nauczyla dziadka ze nie robi nic. I teraz cjodxi i sie wkrza bo o lezyca ona zapieprza. A z Ł robi to samo. Licxe ze to serio juz niedlugo....

Witam po urlopie:-)

Niestety znowu w dusznym i gorącym pokoju w pracy ...
jezyk na ochłodzenie czekam jak na zbawienie...
Urlop uważam za względnie udany, na teściów po 2 tygodniach na razie patrzeć nie mogę;-) a najfajniejszy był 1 dzień w Paryżu, który spędziliśmy z małżem tylko we dwoje (niestety poszedł teściowy foch:-p)
sama Francja w żaden sposób mnie nie zachwyciła (nooo jedynie Paryż piękny), byliśmy i więcej się nie wybieramy. A na pewno nie samochodem bo w sumie chyba 4 dni w podróży :eek:
nadrobić nie dam rady, ale postaram się utrzymać na bieżąco

ja tam nie wiem od kedy 5miesiac, ale wiem, ze konczy mi sie 17tc :D a dopiero co byl 6 ;)
mam dokładnie takie samo wrażenie, niedługo już połowa ??? szok:szok:

dla
mnie to nie problem wsiasc w auto i po niego jechac, i tak nic nie robie. ale zołza ze mnie, robie to celowo by na prawko poszedl. w samochodzie jest klima i duzo wiece kasy by nie zjadl samochod do torunia i z powrotem niz on na autobusy wydaje. wiec niech jezdzi i sie poci to moze skuma o co kaman ;p tym bardziej ze w grudniu z wielkim brzuchem gdzie slisko na drogach na pewno nie bede po niego jezdzic ;p
popieram w 100%

LayDeeK my nasza 3cia rocznicę spędziliśmy tak: T w pracy do 23 a ja oglądałam mentaliste :D
my większość rocznic podobnie, może w tym roku na 8 coś zorganizuję, na M liczyć nie ma co..

Jeśli chodzi o remonty to niedługo wykonczeniowka, której nie znoszę. Nie mam pomysłu na łazienkę, salon, no na nic:(
mogę podesłać moją wizualizację mieszkania, które odbieram w styczniu, może coś się nasunie - też mamy otwartą kuchnię

Dziewczyny z tych co znają płeć, robiła w końcu któraś z Was wróżbe z sody? :-D:-D sprawdziło się, albo kalendarz chiński? :-D:-D
w chińskim babeczka jak byk, a w brzuszku jednak mały byczek:-D

sporo chłopaczków - może stworzymy jakąś drużynkę ;-)

zus i ofe - nie mam pojęcia, zdam się na M

Witaj jusia pokazuje zdjęcia, zawsze chciałam zobaczyć Francję:)

Jeśli moglabys z tymi wizualicjami to ja bardzo chętnie:D wysłać Ci na priva mojego e-maila czy masz może dostęp do zamkniętego bo tam są już nasze dane tzn. Tych co podali.

Elutka nie wiem, jak pisała Megami dzieci mają bujną wyobraźnie i czasem ciężko im odróżnić mare od rzeczywistości, z drugiej strony to dorośli (TV, bajki itd) im zaszczepiają lęki przed duchami, potworami i innymi takimi. Nie mówię tu o atawizmach.

Chociaż ja miałam z Tymkiem dziwną historie. Mieszkamy w mieszkaniu po moich dziadkach, w którym to 12 lat temu zmarł mój dziadzio - dokładnie w pokoju w którym teraz śpimy (inna historia że byłam z nim wtedy sama w domu :-().
Pewnej nocy Tymko spał z nami w łóżku. Przebudziłam sie w nocy, a on siedział i patrzył się w jedno miejsce. Spytałam się co sie dzieje? Tymol pokazał paluszkiem miejsce gdzie się patrzy i powiedział "tam Pan" i się rozbeczał :P - taka opowieść z krypty :D
Mieszkamy przy cmentarzu więc biedny syn nieźle by się naoglądał :-D:-D
Także czy widział coś czy niewidział ... tego chyba się nigdy nie dowiemy. Napewno dzieciaki są o wiele wrażliwsze, a dorastanie w większości wypadków tą wrażliwość ukatrupia

Jezyk ja i Ł tez zus. Ale tak jak mowie, ja nie wierze ze dostane jakas eme z panstwa. Nasza sytnjest taka ze wprowadza zasilki emerytalne czyt 300zl i sobie radz. Jak nie ma kto pracowac na emy to skad kase maja brac na jej wyplacanie?

Jusia witamy :-) ciesze sie ze mam od Was wsparcie jeslk chodzk o jezdzenie po Ł. Dzis tez robi podchody ale nie nie.... nie ma tak dobrzem:-) podsylaj podlpsylaj, jezyk nie jest jedyna ktpra szuka inspiracji co do mieszkaniam:-)

reklama
alecta suwacxki normalnie liczą tylko one zakładają cykl 28 dni regularny

Karpanna jak wpisujesz datę ostatniejvmieduaczki wpisz tydxien wcześniej i się będzie zgadzało ja mam np cykle 36dni i hak wpisałam ostatni okres tak jak miałam to mi wychodzi o tydxien starsza ciąża bo właśnie na 28 dni cyklu liczy wiec zrobiłam okres tydxien później i juz się zgadza :)

Kasiekz niech trzymają odpoczniesz :)

Nulini mnie nigdy wcześniej nie bolało

agulqa_b ja mam teraz prawie wszystkie nowe koleżanki no wszystkie moje zostawiłam w poznaniu i te takie koleżanki pić na wodę kontakt się urwał ale mam takie 3 które cały czas są i często gadamy a tak towarzystwo się posypało jak urodziłam Ole i wyszłam za mąż, wtedy te wszystkie moje koleżanki z problemami typu "czemu nie zadzwonił" wydały mi się takimi gowniarami i aż mi się włos jexyl na głowie hak słyszałam co gadają i tak naprawdę zostały tylko te prawdziwe cudowne z którymi przyjeźnie się od około 21 lat a w zgc tez mamuśki jakieś zapoznałem które maja problemy podobne do moich jako żony i matki z którymi mam dużo więcej wspólnego nuż te co kontakt się urwał

Indi, dzięki ze pytasz ;) niestety boli nadal troszkę mniej ale nadal kuśtykam :/

Jusia u nas to właśnie tylko T coś kombinuje na rocznicę ja nie jestem zbyt sentymentalna ;) ale w tym roku musiał być w pracy wiec nic nie robiliśmy

Żelka ja robiłam i sode i chiński i obrączkę wszędzie jak wół dziewczynka a lekarz powiedział ze na 95% chłopiec wiec bardzo duży pić na wodę te wróżby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry