reklama

Styczeń 2015

Cześć dziewczyny.
To w PUE można sobie zaznaczyć jakoś, że chce się zostać w OFE? Bo mi się nie chce iść do ZUSu mimo, że mam pod nosem.

kasiekz, to ekstra.

Hehe, nie mogłam się powstrzymać i kupiłam dzisiaj bodziaki w biedrze. Byle się tu nagle płeć nie zmieniła ;-)

reklama
Mi z obraczki wychodzil chlopak, a z chinskiego zawsze dziewczynka. A okazo sie ze bedzie chlopczyk :)

Mi sie smiac chcialo jak mi rodzice powiedzieli ze przyszlo pismo z zusu, w zwiazju z gym, gdzies chce gromadzic pueniadze na emeryture, a tam mi Jakie's smieszne grosze zostaly. Bede w razie w miec na pol litra jesli na stare lata zapragne wrocic do polski :)

Cena fajna. Szkoda tylko, że do morza daleko ale najważniejsze, że coś się znalazło :))) Powiedz, na Mazury warto jechać? Nigdy tam nie byłam i tak marzą mi się...

Aza 700m to nie daleko, tam kawałek idzie się przez las, rok temu mieliśmy 400m do morza i kilka minut się szło. Samo miejsce mi się podoba, cena też, pensjonat 3 letni. Dla dzieci jest plac zabaw itd. My na mazury jeździmy co roku do kuzyna męża, mi się podoba. Ale tak rodzinnie to inaczej. Wypoczynkowo typowo nie byłam. Jeziora, lasy, ciągłe imprezy u niego, ogólnie fajnie.

reklama
kasiekz super ze wychodzisz! tylko oszczedzaj sie :)

aza, perelka my tez nie zrobimy wszystkiego. dwa pokoje poki co tak by mozna mieszkac a reszta pozniej. a lazienke i kuchnie to nie wiem kiedy :/

indi wodka podrozeje i nawet na pol litra nie starczy ;)

malami super ze wszystko ok :)

mi sie mazura marza bo ponoc piekne, ale wlasnie komary mutanty mnie odstraszaja wiec nie wiem kiedy sie wybirzemy :P a wiecie, ze ponoc komary wyczuwaja hormony ciezarnych i przez to do nich bardziej lgna?;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry